Főoldal Filmek Tényleg a Pókember: Nincs hazaút lesz a leghosszabb Pókember-film
Filmek

Tényleg a Pókember: Nincs hazaút lesz a leghosszabb Pókember-film

Ez lehet a Pókember: Nincs hazaút hivatalos játékideje.

162
Pókember: Nincs hazaút

Az elmúlt hónapokban rengeteg találgatás napvilágot látott a Pókember: Nincs hazaút című film játékidejével kapcsolatban (különösen azután, hogy Jon Watts rendező az új filmet “Pókember: Végjáték”-ként jellemezte). Néhány hete már úgy tűnt, kiszivárgott a film hossza az egyik mozihálózat jegyértékesítő rendszerén keresztül, de ezt senki sem erősítettem meg. Úgy tűnik, hogy a korábbi játékidő valóban csak egy helykitöltő volt a műsorlistán, egy picit rövidebb lesz annál Tom Holland főszereplésével forgatott új Pókember-film.

Az elmúlt egy évben nyilvánvalóvá vált, hogy a Pókember: Nincs hazaút lesz a Marvel Studios egyik legnagyobb és legambiciózusabb filmje. Persze egy ilyen nagyszabású kalandhoz megfelelő játékidőre van szükség, szóval vajon milyen hosszú lesz a hármas folytatás – merült fel sokakban a kérdés. Több forrás, köztük a hazai Cinema City is megerősítette, hogy a mozifilm 2 óra 28 perc.

Ezzel a tetemes játékidővel pedig az egyik leghosszabb képregényfilm lesz, és csak a Bosszúállók: Végjáték (3 óra 2 perc), Örökkévalók (2 óra 37 perc) és a Bosszúállók: Végtelen háború (2 óra 29 perc) előzte meg. Arról már nem is beszélve, a franchise-on belül is ez lesz a valaha készült leghosszabb Pókember produkció, amit a Sony Pictures bemutatott.

A 148 perc természetesen tartalmazza a stáblistát (és a stáblista utáni jeleneteket), és remélhetőleg azt jelenti, hogy a Marvel Studios első kitérője az élőszereplős Multiverzumba kellő figyelmet kap, hogy bemutassák ezt a különleges és szerteágazó univerzumot a nézőknek. A sztoriról már nem is beszélve, hiszen legalább öt gonosztevőről tudunk, akik felbukkannak majd a filmben, a korábbi, többi Pókemberről már nem is beszélve.

Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, amelyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.