Főoldal Filmek Tenoch Huerta megerősített egy népszerű teóriát Namor, a Torpedó karakteréről
Filmek

Tenoch Huerta megerősített egy népszerű teóriát Namor, a Torpedó karakteréről

A legfontosabb részletet nem változtatták meg Namorral kapcsolatban.

391
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

Úgy tűnik, a Marvel Studios elég sokat dolgot megváltozatott a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! főgonoszával kapcsolatban, mint amit a képregényrajongók olvashattak Namorról, a Torpedóról. Idén ősszel egy új főgonoszt ismerhetünk meg a Marvel Moziverzumban, de a karaktert megformáló Tenoch Huerta azt viszont leszögezte hogy egy fontos részlet nem változik.

Tenoch Huerta színész az Empire magazinnak adott interjújában megerősítette azt, hogy Namor, a Torpedó továbbra is mutáns lesz. Ezzel Namor az egyik legelső mutáns karakter, aki szerepet kap a Marvel Studios produkciójában. Ez találó, hiszen Namort a képregényekben gyakran “a Marvel első mutánsaként” jellemzik. Mivel az apja ember, az anyja pedig atlantiszi, Namor hordozza a mutáns gént, és bizonyos képességekkel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik őt atlantiszi társaitól.

Ezzel a kijelentéssel Namor, a Torpedó már a harmadik mutáns karakter, aki idén megjelenik az Marvel Studios valamelyik produkciójában. Tavasszal Patrick Stewart a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben játszotta újra Xavier professzort, de kaptunk utalást a Disney+ Ms. Marvel sorozatának hatodik epizódjában is a mutánsokra, amikor Kamala és Bruno beszélgetnek a főhős génjeiről, majd Bruno megjegyzést tesz, hogy van benne valami más, mint “egy mutáció”.

Ryan Coogler rendező megindokolta azt a döntését, hogy Namor legyen a folytatás főgonosza, s Namort “egy álom-antagonistaként” írta le.

A T’Challa és Namor közötti ellentét – a karaktereik és a nemzeteik – egyszerűen olyan valami, amit meg kell filmesíteni. Ő egy álom-antagonista.

Ryan Coogler

Eredetileg Coogler úgy számolt, hogy Namor debütálására már a Fekete Párduc első részében kapunk egy kis utalást. Kevin Feige utólag elárulta, hogy Coogler egy stáblista utáni jelenetet szeretett volna lefogatni, amiben nedves lábnyomok vezettek volna a vakandai trónhoz – direkt utalás lett volna a karakterre. A Marvel sokáig titokban tartotta Namor, a Torpedó érkezését, majd a San Diego-i Comic-Conon nyáron megerősítették a pletykákat, hogy ki lesz a főellenség.

A Marvel Studios új filmjében, a FEKETE PÁRDUC 2.-ben Ramonda királynő, Shuri, M’Baku, Okoye és a Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék országukat a világhatalmak beavatkozásától T’Challa király halálát követően. A vakandaiak számára új fejezet nyílik a történelemben, hőseik pedig Nakia és Everett Ross segítségével új ösvényt jelölnek ki a királyság számára, amiben szerepet játszik Namor is, a titkos vízalatti nép vezetője.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?