Close


Közelgő események

Előzetesek

Teaser előzetesen a Ragadozó franchise legújabb feldolgozása, a Prey, és megvan a megjelenés napja is

Végre kiderült, mikor mutatják be az új Ragadozó-filmet.

  • PublishedMay 16, 2022

A Prey, a Dan Trachtenberg által rendezett új Predator-film idén augusztusban kerül bemutatásra a Disney kezében lévő a Hulu streamingszolgáltatón. Korábban már kaptunk egy hivatalos szinopszist, valamint képet is láttunk a filmből, délután pedig a 20th Century Studios egy rövid, feszült hangulatú teaser előzetes kíséretében leleplezte, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az új részt.

Korábban már megtudtuk, hogy az új Ragadozó-film, amit még 2020-ban bejelentettek, a “Koponyák” címen hivatkoztak rá, de valójában a Prey (magyarul a Préda) néven kerül bemutatásra, és most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor láthatjuk a franchise legújabb fejezetét.

A teaserben, amiből többek között kiderül az augusztus 5-i megjelenési dátum is, egy komancs nő látható, amint egy erdős területről egy mezőre fut. Ott találkozik egy második, íjjal felfegyverzett komancs harcos nővel, aki éppen azelőtt húzza meg a húrt, hogy a Ragadozó ikonikus fegyverének hárompontos célzólézere megjelenne a homlokán. Sajnos ennél többet nem láthatunk a filmből.

Mint tavaly kiderült, a Prey egy Predator-előzményfilm, amely 300 évvel ezelőtt játszódik a komancs nemzetség világában. Amber Midthunder őslakos színésznő játssza a főhős Naru szerepét, aki harcosként védi törzsét a karmos szájú veszedelemtől.

A Prey egy “Hulu Original”, és egyenesen a streaming szolgáltatásra érkezik, és úgy tűnik, hogy nem kerül a mozikba. Trachtenberg rendezőt leginkább a hihetetlenül feszült 10 Cloverfield Lane című filmről ismerhetjük, de dolgozott már a Black Mirror és a The Boys epizódjain is.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.