Te is ott lehetsz Chicagóban a Star Wars Celebration találkozón!

A Wide Screen most egy szerencsés nyertest magával visz 2019 áprilisában a Star Wars Celebration találkozóra.

A Wide Screen most egy szerencsés nyertest magával visz 2019 áprilisában a Star Wars Celebration találkozóra.

2019 áprilisában az oldal hároméves lesz, és ezt veletek együtt szeretnénk megünnepelni, ezért úgy döntöttünk, hogy egy szerencsés nyertest, rajongót magunkkal viszünk Chicagóba a Star Wars Celebration találkozóra, ahol találkozhattok a Star Wars franchise főszereplőivel, és nem utolsó sorban a hírek szerint J.J. Abrams rendező ezen az eseményen fogja bemutatni a Star Wars: Episode IX első trailerét is – vagy legalábbis exkluzív tartalmát.

A Star Wars Celebartiont évek óta a világ legnagyobb Csillagok háborúja találkozóként tartják számon, ami ugyan 2018-ban elmaradt, de 2019-ben visszatér a neves rendezvény, amit április 11-15 között tartanak az Egyesült Államok szelek városában. A találkozóra rendszerint kilátogatnak a franchise készítői, maguk a főszereplők, köztük Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) és Adam Driver (Kylo Ren) színészekkel is találkozhatsz.

November hónapban minden héten felteszünk egy összetettebb kérdést, amire, ha helyesen válaszoltok, akkor december elején akár a Te neved is kihúzatjuk a kalapból, hogy utána áprilisban élőben nézd végig az ötnapos rendezvényt Chicagóban. És hogy mennyibe kerül mindez, semmibe, mert a repülőjegyet, a szállást és a belépőt is az oldal biztosítja a nyertesnek.

1. kérdés: november 5-én

2. kérdés: november 12-én

3. kérdés: november 19-én

4. kérdés: november 26-án

A sorsolást december 6-án este 20 órakor élőben közvetítjük majd az oldalon, hogy együtt izguljuk végig, ki lesz az a szerencsés, aki ott lehet velünk a Star Wars Celebrationön. Az Erő legyen veletek!

Total
19
Shares
Previous Article
Bucky Sólyom

Sólyom és Bucky is saját sorozatot kaphat a Disney új platformján

Next Article
Bohém rapszódia

KRITIKA: Bohém rapszódia

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!