Főoldal Filmek Taylor Swift végül szerepet kap a Deadpool & Rozsomák című filmben?
Filmek

Taylor Swift végül szerepet kap a Deadpool & Rozsomák című filmben?

A Deadpool & Rozsomák mellé csatlakozik Taylor Swift?

124
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Az Entertainment Weekly mai jelentése szerint Taylor Swift nem fog szerepelni az MCU blockbusterében, a jövő hónapban érkező Deadpool & Rozsomák című filmben. Bár elsőre kicsit furcsának tűnhet arról beszámolni, hogy ki nem fog szerepelni a filmben, a popénekesnő Dazzler szerepéről szóló pletykák hónapok óta keringenek.

A pletykák egészen 2022 szeptemberéig nyúlnak vissza, amikor a rajongók észrevették, hogy a film bejelentő előzetesét ugyanabban a házban forgatták, ahol Swift az All Too Well: The Short Film című kisfilmjét. A találgatások újra felerősödtek 2023 októberében, amikor Swift Ryan Reynolds és Hugh Jackman, valamint a rendező Shawn Levy társaságában élőben nézte végig a Kansas City Chiefs és New York Jets közötti futballmérkőzést. Néhányan még arra is gondoltak, hogy a legutóbbi teaserben látható Ladypool Swift lehet.

Az EW megjegyzi továbbá, hogy az IMAX nemrégiben bemutatott egy posztert a Best Friends Day alkalmából, amelyen a két címadó karakter barátságuk jelképéül egy olyan karkötőt viselnek, amely Swift Eras Tour-jával vált ismertté.

Levy korábban kitérő választ adott arra a kérdésre, amikor Swift cameo szerepléséről kérdezték. Amikor 2023 októberében a Happy Sad Confused Podcastban kérdezték erről, Levy azt mondta: „Szó szerint úgy érzem, hogy ó, atyaég, pár hete elmentem egy futballmeccsre, és nagyon jól éreztem magam a barátaimmal, és örülök, hogy más dolgokról beszélhetek” – kitérő választ adott, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a rajongói pletykákat. Még Swift nélkül is, Levy elárulta azonban, hogy filmje tele lesz vendégszereplőkkel, amelyből legalább egy már megerősítésre került.

“A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb hibáját – Deadpool & Rozsomák című filmet” – olvasható az új szinopszisban. “Egy céltalan Wade Wilson a civil életben gürcöl. Az erkölcsileg rugalmas zsoldosként, Deadpoolként eltöltött napjai mára már a múlt. Amikor a szülőbolygóját egzisztenciális fenyegetés fenyegeti, Wade-nek vonakodva ugyan, de ismét elő kell vennie a szuperhősjelmezt, hogy egy még vonakodvábban… vonakodóbb? A legvonakodóbb? Meg kell győznie egy vonakodó Rozsomákot, hogy – a picsába! Ezek a szinopszisok olyan elb*szott szarok.”

Deadpool & Rozsomák 2024. július 25-étől a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...