Tavasszal tiszteletét teszi a Control next-gen változata is

A remek játék vizualitása egy új szintre fog érni februárban.

A tavalyi év egyik nagy meglepetése lett a Remedy stúdió legújabb alkotása: a Control. Az Alan Wake és a Max Payne után megint sikerült egy maradandó és eredeti élményt letenni az asztalra a finn srácoknak, már csak a több mint 80 díjból is kiderül, amit összeszedett azóta.

Az új generációs gépekkel rendelkezőknek is kedveskednek egy kicsit, ugyanis az Ultimate Edition-t megvásárlók jövő év elején már felturbózott látványvilággal élvezhetik Jesse Faden kalandjait. Sajnos az alap kiadást beszerzők ezt nem élhetik át, ez a húzásuk eléggé kérdőjelesre sikeredett, meg is kapták a kritikát rendesen érte, amikor bejelentették.

Most egy picit finomíthatnak ezen, hiszen a Microsoft Store-ban (azaz az Xboxon elérhető áruházban) a karácsonyi vásár keretein belül ez a változat is kapott egy elég nagy akciót. 11 990Ft helyett még 15 napig 5 995Ft-ért szerezhetitek be az Ultimate Editon-t, amely tartalmazza az összes DLC-t és a következő generációs frissítésre is feljogosít. Ez fel lesz vértezve egy 60 FPS-es performance móddal és egy 30 FPS-es quality móddal is, ahol az ígértek szerint remekül fog kinézni a játék. Mindezt február 2-án teszik majd elérhetővé.

Sajnos a PlayStation Store-ban csak a standard kiadás van akcióban, azonban nem lenne meglepő, ha a megjelenés előtt ott is lenne kedvezmény az Ultimate változatra. A Control alapvetően egy remekül sikerült alkotás lett, mi is egészen jókat írtunk róla. Mind játékmenetben, mind vizualitásban nagyon erősnek éreztük. A Microsoft új generációs konzoljaival rendelkezőknek most megéri beszerezni ezt a változatot, hiszen Ray Tracing támogatást is kap majd, és a számítógépes verzióból kiindulva zseniális lesz a külcsín. A PS5-tel rendelkezőknek viszont megéri várni, hátha lesz akcióban még ott is ez a kiadás a megjelenés előtt.

Total
1
Shares
Previous Article

Parkolópályára került a Cyberpunk 2077 többjátékos módja

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian S2 fináléjára így reagált Mark Hamill; a kaszkadőr pedig megerősítette [SPOILER] szerepét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!