Főoldal Filmek Taron Egerton végre reagált a pletykákra, miszerint ő lehet az új Rozsomák a Disneynél
Filmek

Taron Egerton végre reagált a pletykákra, miszerint ő lehet az új Rozsomák a Disneynél

Hugh Jackman aligha tér vissza Rozsomákként a Marvel Moziverzumban, pletykák szerint Taren Egerton léphet helyére a Disneynél.

526
Taron Egerton

Hugh Jackman aligha tér vissza Rozsomákként a Marvel Moziverzumban, pletykák szerint Taren Egerton léphet helyére a Disneynél.

A 20th Century Fox irányítása alatt búcsút vettünk mindenki kedvenc mutánsától, Rozsomáktól, de mint tudjuk, a Marvel Studios előröl kezdi majd, így Rozsomák számára is megadatik a lehetőség, hogy a Bosszúállók oldalán harcoljon. A kérdés már csak az, hogy ki lehet Hugh Jackman utódja a szerepben, aki a Logan – Farkasban elköszönt a rajongóktól.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Pletykák szerint a Kingsman franchise és a Rocketman sztárja, Taron Egerton is pályázik az új X-Menek egyik szerepére. Múlt hétvégén az ACE Comic-Conon reagált az őt ért pletykákra, miszerint Rozsomák szerepében lehetőséget kap a Disneytől.

Imádom azokat a filmeket, és rengeteg barátom van, aki szerepet játszott bennük. Imádták, és nagyszerűen érezték magukat. Nem tudom, szerintem a Logan körüli dolgok nagyon érdekesek. Kissé zavarba ejt, soha nem éreztem magam Rozsomákhoz hasonló fiúnak.

Nem felejthetjük el, hogy Egerton is versenyben volt a Pókember szerepéért a Marvel Studiosnál, ezek után nem meglepő, hogy nehezen tudná elképzelni magát az új Rozsomák szerepében.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]Szerintem ez néhány évvel még odébb van. Tudom, Kevin Feige arról beszélt, hogy a karakterek bemutatása arrébb van. Talán néhány év múlva én is keményebbnek tűnök majd. Nem titkolom, hogy a filmek rajongója vagyok, és természetesen szeretném, ha szerepet kapnék bennük.[/penci_blockquote]

A Marvel Studios tervét nem ismerjük, hogy milyen formában fogják bemutatni az X-Meneket, de sok rajongó Egertont nem Rozsomákként, hanem Küklopsz szerepében tudná elképzelni a Marvelnél. Az X-Menek legkorábban 2022-ben, az 5. fázisban léphetnek be az univerzumba.

Logan

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események