Főoldal Filmek Taika Waititi csak akkor vállalná a Thor 5. rendezését, ha Chris Hemsworth is benne lenne
Filmek

Taika Waititi csak akkor vállalná a Thor 5. rendezését, ha Chris Hemsworth is benne lenne

592
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

Még csak most mutatták be a mozikban a franchise negyedik részét, de már most sokan a folytatásról faggatják a direktort. A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi megerősítette, hogy “biztosan” visszatérne egy ötödik film rendezésére, amennyiben a főszereplő Chris Hemsworth is partner lenne ebben.

A film végén nagy változással találta szembe magát az űrviking, miután Gorr, az isteni mészáros feltámadt lányának, Love-nak a pótapja lett Thor. Ez akár egy happy end is lehetne a karakter számára, azonban ahogy a Marvel Studios utalt rá, Thor még visszatér a jövőben, és ezzel a rendezőt is meglepték – árulta el Waititi az Insider kérdésére.

Ez számomra is meglepetés volt. Nem viccelek. Láttam a moziban, és azt gondoltam: ‘Ó, a francba. Tényleg?’ Még Chris is úgy volt vele, hogy ‘Mi? De természetesen vissza fog térni. Ő a legjobb karakter. Úgy értem, lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de őt a legszórakoztatóbb nézni.

Taika Waititi

A Marvel Studios jövőbeli terveit Thorral kapcsolatban egyelőre rejtély övezi, de amennyiben a Thor: Szerelem és mennydörgés továbbra is jól teljesít majd a mozikasszáknál, akár egy újabb szólófilmen is elgondolkozhat a stúdió. A kérdés az, hogy Waititi visszatér-e a kamera mögé?

Most nem tudom, mi lenne a következő. Mindenképpen csinálnék egyet, de csak akkor, ha Chris csinálná. De valami meglepőnek és váratlannak kellene lennie ahhoz, hogy meg akarjam csinálni azt a filmet. Például mi lenne az új felfogás? A csaták és az összes harc rendben van, de valami olyat szeretnék, ami váratlanul érintené a történetet. Például egy 5 millió dolláros filmet, amiben egyáltalán nincs harc, csak Thor egy kirándulásra megy, mondjuk mint a ‘Nebraska’.

Taika Waititi

Az első hétvége bevétele alapján nagy siker a film rajongók körében, bár elmaradt a Doctor Strange az őrület multiverzumában első hétvégés bevételétől, azonban a kritikusok nem voltak ennyire elragadtatva (a film jelenleg közepes, 67%-on áll a Rotten Tomatoes-on), és a sok hardcore rajongója is elégedetlen volt a Waititi-filmek komikusabb/idétlenebb hangvételével.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.