Close


Közelgő események

Filmek

Szükség van Az Igazság Ligája újraforgatásaira

Hogy mi igaz a pletykákból nem tudni, de hogy kezdődnek Az Igazság Ligája újraforgatásai, az egyszer biztos.

Szükség van Az Igazság Ligája újraforgatásaira
  • PublishedJune 8, 2017

Hogy mi igaz a pletykákból nem tudni, de hogy kezdődnek Az Igazság Ligája újraforgatásai, az egyszer biztos.

Hivatalosan nem erősítették meg a mostani pletykákat, de több forrás is arról beszélt, hogy jelentős változtatások lesznek Az Igazság Ligája újraforgatása során. Az egyik forrás azt állítja most, hogy Joss Whedon újabb jeleneteket fog felvenni a Ligához, ami jelentősen átírhatja a film cselekményeit. A forgatásról Henry Cavill már meg is osztott egy képet a közösségi falán.

Hi Everyone! I’ve been doing some Super Ruminations because this month is the 79th anniversary of Superman in Action Comics and thought it fitting to pass on this little fact. Who knew eh?? In January 1933, Jerry Siegel wrote a short story titled “The Reign of the Superman”, which was illustrated by his friend Joe Shuster and self-published in a science fiction magazine. It told the story of a bald villain with telepathic powers. Trying to create a character they could sell to newspaper syndicates,Siegel re-conceived the “superman” character as a powerful hero, sent to our world from a more advanced society. He and Shuster developed the idea into a comic strip, which they pitched unsuccessfully. National Publications was looking for a hit to accompany their success with Detective Comics, and did not have time to solicit new material. Because of the tight deadline, editor Vin Sullivan was forced to make it out of inventory and stockpile pages. Sullivan asked former coworker Sheldon Mayer if he could help. Mayer found the rejected Superman comic strips, and Sullivan told Siegel and Shuster that if they could paste them into 13 comic book pages, he would buy them. #SuperRuminations #Superman #ActionComics

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

Úgy hírlik, hogy a stábnak nem jut ki egy kis nyaralás, hiszen a Warner Bros. Zack Snydert váltó Whedon rendezőt és a főszereplőket berendelte, hogy júniustól augusztusig Londonban további részeket rögzítsenek, amelyekhez csak annyit fűztek hozzá: szükség van rájuk. Valószínűleg ezeket a változtatásokat már korábban kigondolták, s nem sok beleszólása volt a frissen érkezett rendezőnek – bár ki tudja, megvalljuk őszintén, mi nagyon örülünk Whedon szerződtetésének, hiszen a nagy riválisnál csodákat művelt a Bosszúállókkal, így most a világ szeme ismét rá figyel, hogy vajon képes lesz-e kikupálni a DC Comics Filmes Univerzumát is.

Az Igazság Ligája bemutatója 2017. november 17-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.