Resident Evil

Szörnyek lepik el a várost a Netflix Resident Evil sorozatadaptációjának új előzetesében

A film nem jött be, talán a sorozat majd nagy sikert arat.

A Netflix streamingszoltáltaó nem aratott osztatlan sikert a nagysikerű Resident Evil videojáték adaptációval a filmvásznon a tavalyi évben, a sorozattal próbálják majd orvosolni a baklövést. Korábban már láttunk egy rövid kedvcsinálót a készülő sorozathoz, a tegnap pedig újabb nagy előzetest kaptunk a sorozatadaptációhoz. A videóban több szörny is szerepel, amivel az első játékban találkozhattunk, köztük például Tyrant.

A Netflix hétfőn este bemutatott trailer a sorozat két idősíkjába enged betekintést, amelyek Jade és Billie Wesker életét hivatott bemutatni, mielőtt és miután a világot ellepik a zombik. Az idillinek tűnő New Racoon Citybe érkezve a dolgok hamarosan rosszra fordulnak a nővérek számára, amikor az Umbrella Corporation meglepő módon kísérletezni kezd a DNS-sel, a bogarakkal, a vérrel és azon túl.

Bár a nyolc epizódból álló sorozat meglehetősen komoly hangvételűnek tűnik, rengeteg erőszakkal és szívfájdalommal, úgy tűnik, őrültségből sem marad hiány, amivel a játékosok találkozhattak a Resident Evil videojáték-sorozatban. A trailerben a zombik hada mellett zombikutyák, óriáspókok és az eredeti 1996-os címből ismert Lickers is feltűnik.

Az előzetes utolsó felében még a híres Tyrantot is megmutatják a rajongknak, az eredeti játék egyik ikonikus szörnyét. Talán az is kiderül a sorozatból, hogy Albert Wesker (akit Lance Reddick alakít) még mindig életben van azok után, hogy egy rakétavetővel véget vetettek az életének.

A Resident Evil-sorozatról először 2020 februárjában röppent fel a pletyka, hogy már dolgoznak rajta, mielőtt a Netflix augusztusban végül megerősítette a létezését. A szereplőgárdát a tavalyi Geeked Week-en jelentették be, amikor a streamingszolgáltatás kommünikében elárulta, hogy Lance Reddick alakítja Albert Weskert, továbbá Jade szerepében Ella Balinska, illetve Siena Agudong mint Billie.

A Netflix július 14-én fogja bemutatni a nyolc epizódból álló Resident Evil-sorozatot.

Total
6
Shares
Previous Article
Maria Bakalova

Maria Bakalova kulcsfontosságú szerepet játszik A galaxis őrzői vol. 3. részében

Next Article
Sikoly

Neve Campbell nem tér vissza a Sikoly 6. részében

Related Posts