x
Sorozatok

Szomorúak lennénk, ha így lenne, de állítólag a 3. évaddal befejeződik a The Mandalorian

A 3. évad lehet a népszerű Disney+ sorozat utolsó évada.

Szomorúak lennénk, ha így lenne, de állítólag a 3. évaddal befejeződik a The Mandalorian
  • Publishedaugusztus 27, 2021

A The Mandalorian második évad végén a Lucasfilm bejelentette, hogy Boba Fett önálló sorozatot kap, ugyanakkor a stúdió megerősítette, hogy visszatér a Disney+ platform népszerű sorozata a harmadik évaddal. Egy új jelentés szerint azonban a harmadik évad valójában az utolsó lesz, ezzel végződik majd Din Djarin története.

A második évad fináléjában legyőzték Moff Gideont, Din Djarin lett a Sötétkard jogos örököse, és a legnagyobb meglepetésre még Luke Skywalker is eljött a kis Groguért. Sokán abban a hitben voltak, hogy egy ilyen nagyszabású fináléval véget ért a sorozat. Később a készítőknek nyugtatni kellett a rajongókat, hogy visszatér egy harmadik évaddal az élőszereplős Star Wars-sorozat, de csak azután, hogy bemutatták a The Book of Boba Fett című spinoff-sorozatot idén télen, a The Mandalorian harmadik évadát pedig valamikor 2022 elején fogják.

Tavaly decemberben a Disney részvényeseinek tartott prezentáción több másik Star Wars-sorozatot is bejelentettek, köztük például az Ahsoka, az Andor vagy a Rangers of the New Republic. Az utóbbi főszereplőjét Gina Carano alakította volna, akit időközben kirúgott a Lucasfilm, de állítólag nem mondtak le a projektről, továbbra is fejlesztés alatt áll. Most azonban a StarWarsOnly YouTube-csatorna azt állítja, hogy a harmadik évaddal véget ér a The Mandalorian.

Kezeljük fenntartással az állítást, mivel nem hivatalos forrásból származik az információ. Ha mégis így lenne, akkor feltehetően Mandalore visszahódítása lesz a sorozat utolsó nagy témája. Nehéz elhinni, hogy ilyen népszerűségnek örvendő sorozatot leállítanak, már csak azért is, mert egy olyan sorozatról van szó, amit minden rajongó imád a Disney érában. Valószínűleg a Lucasfilm nem engedi el a karakterek kezét, s más alkotásokban visszatérnek a jövőben. Bolond lenne a stúdió lemondani róluk, mikor minden rajongó őket akarja a képernyőn látni. Megint csak pletyka, de állítólag a Marvel Moziverzum mintájára egy nagy Disney+-os univerzumon dolgozik a Lucasfilm. Azután kezdtek beszélni erről, hogy Kevin Feige producer egy projektre csatlakozott a stúdióhoz, akinek nagy rutinja van az univerzumépítésben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.