Főoldal Játékok Szinte biztosan nem mutatkozik meg márciusban az Elden Ring
Játékok

Szinte biztosan nem mutatkozik meg márciusban az Elden Ring

Több információ alapján sem szabad számítanunk az előzetes gyors kiadására.

460

Nem is olyan régen egészen erősen éltek a pletykák, miszerint ebben a hónapban végre többet láthatunk az Elden Ring-ből. Végül is, igaznak is bizonyultak, hiszen a hónap első napján kiszivárgott egy belső felhasználásra készült régebbi előzetes, azonban úgy néz ki, ez nem jött jól a hivatalos kiadásának. Jó eséllyel így többet kell majd várnunk, mint ez nélkül kellett volna.

Jeff Grubb információi alapján a történések miatt a From Software egy kicsit eltolta a tervezett új videó bemutatásának időpontját, így már szinte biztosan nem fogjuk ezt látni március folyamán. Kicsit megkavarta a dolgokat ez a szivárgás a Bandai Namco háza táján, így kénytelenek az egészen folyamatot későbbi időpontra halasztani. Minden erejükkel jelenleg azon vannak, hogy kiderítsék, hogyan is kerülhetett ki ez a belső felhasználásra szánt anyag.

Egy másik belsős szerint viszont az Elden Ring előzetest nem is tervezték kiadni márciusban, így a történtek nem befolyásolták semmiféleképpen az eredeti elképzelést. Érdekes megközelítés ez, hiszen szinte teljesen ellentmond a másik információnak. Nem igazán lehet tudni, mit szabad elhinni mostanában az Elden Ring körül, hiszen amíg a Bandai Namco nem mond semmi hivatalosat, addig csak a sokszor egymásnak ellentmondó bennfentesekre tudunk hagyatkozni ilyen témában. Egy dologban viszont szinte egyetértenek, ne várjunk Elden Ring előzetest márciusban. 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...