x
Játékok

Szinte biztosan nem mutatkozik meg márciusban az Elden Ring

Több információ alapján sem szabad számítanunk az előzetes gyors kiadására.

Szinte biztosan nem mutatkozik meg márciusban az Elden Ring
  • Publishedmárcius 10, 2021

Nem is olyan régen egészen erősen éltek a pletykák, miszerint ebben a hónapban végre többet láthatunk az Elden Ring-ből. Végül is, igaznak is bizonyultak, hiszen a hónap első napján kiszivárgott egy belső felhasználásra készült régebbi előzetes, azonban úgy néz ki, ez nem jött jól a hivatalos kiadásának. Jó eséllyel így többet kell majd várnunk, mint ez nélkül kellett volna.

Jeff Grubb információi alapján a történések miatt a From Software egy kicsit eltolta a tervezett új videó bemutatásának időpontját, így már szinte biztosan nem fogjuk ezt látni március folyamán. Kicsit megkavarta a dolgokat ez a szivárgás a Bandai Namco háza táján, így kénytelenek az egészen folyamatot későbbi időpontra halasztani. Minden erejükkel jelenleg azon vannak, hogy kiderítsék, hogyan is kerülhetett ki ez a belső felhasználásra szánt anyag.

Egy másik belsős szerint viszont az Elden Ring előzetest nem is tervezték kiadni márciusban, így a történtek nem befolyásolták semmiféleképpen az eredeti elképzelést. Érdekes megközelítés ez, hiszen szinte teljesen ellentmond a másik információnak. Nem igazán lehet tudni, mit szabad elhinni mostanában az Elden Ring körül, hiszen amíg a Bandai Namco nem mond semmi hivatalosat, addig csak a sokszor egymásnak ellentmondó bennfentesekre tudunk hagyatkozni ilyen témában. Egy dologban viszont szinte egyetértenek, ne várjunk Elden Ring előzetest márciusban. 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.