Szinte biztosan nem mutatkozik meg márciusban az Elden Ring

Több információ alapján sem szabad számítanunk az előzetes gyors kiadására.

Nem is olyan régen egészen erősen éltek a pletykák, miszerint ebben a hónapban végre többet láthatunk az Elden Ring-ből. Végül is, igaznak is bizonyultak, hiszen a hónap első napján kiszivárgott egy belső felhasználásra készült régebbi előzetes, azonban úgy néz ki, ez nem jött jól a hivatalos kiadásának. Jó eséllyel így többet kell majd várnunk, mint ez nélkül kellett volna.

Jeff Grubb információi alapján a történések miatt a From Software egy kicsit eltolta a tervezett új videó bemutatásának időpontját, így már szinte biztosan nem fogjuk ezt látni március folyamán. Kicsit megkavarta a dolgokat ez a szivárgás a Bandai Namco háza táján, így kénytelenek az egészen folyamatot későbbi időpontra halasztani. Minden erejükkel jelenleg azon vannak, hogy kiderítsék, hogyan is kerülhetett ki ez a belső felhasználásra szánt anyag.

Egy másik belsős szerint viszont az Elden Ring előzetest nem is tervezték kiadni márciusban, így a történtek nem befolyásolták semmiféleképpen az eredeti elképzelést. Érdekes megközelítés ez, hiszen szinte teljesen ellentmond a másik információnak. Nem igazán lehet tudni, mit szabad elhinni mostanában az Elden Ring körül, hiszen amíg a Bandai Namco nem mond semmi hivatalosat, addig csak a sokszor egymásnak ellentmondó bennfentesekre tudunk hagyatkozni ilyen témában. Egy dologban viszont szinte egyetértenek, ne várjunk Elden Ring előzetest márciusban. 

Total
11
Shares
Previous Article
Kathleen Kennedy Dave Filoni Jon Favreau

Nem, Kathleen Kennedy helyét nem fogja átvenni Jon Favreau vagy Dave Filoni - állítja a Disney elnöke

Next Article
Doctor Strange

Doctor Strange 2: Benedict Cumberbatch szerint Sam Raimi egy kivételes személyiség

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!