x
Előzetesek

Szinkronos előzetest kapott a Nagypályások második évada

Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével, a Ballers, magyarul a Nagypályások című sorozatnak hamarosan indul a második évada, amihez kaptuk végre egy szinkronos előzetest is. Az előzetes megtekinthető az IGN Hungary

  • Publishedmájus 26, 2016

Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével, a Ballers, magyarul a – Nagypályások című sorozatnak hamarosan indul a második évada, amihez kaptuk végre egy szinkronos előzetest is.

A sorozat az amerikai foci világába enged betekintést. A tavaly indult sorozatban  ,,Szikla” egy egykori fuballsztár szerepét kapta, amely, igencsak testhez áll a színésznek. A premier igen nagy sikert aratott, amely elég meglepő volt, hiszen 2009 óta premium csatorna nem tudott ilyen nagy nézettséget produkálni. Ennek örömére már be is rendelték a második évadot, amelyet már most nyáron láthatunk is a magyar HBO műsorán. Egész pontosan július 18.-án lesz a premier.

Written By
Urbin András

A cikkek javításával foglalkozom. Ebbe beletartozik az is, hogy ellenőrzőm a helyesírást, javítom az elgépeléseket, és minden egyéb nyelvtani hibát.