Főoldal Előzetesek Szinkronos előzetest kapott a Nagypályások második évada
Előzetesek

Szinkronos előzetest kapott a Nagypályások második évada

Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével, a Ballers, magyarul a Nagypályások című sorozatnak hamarosan indul a második évada, amihez kaptuk végre egy szinkronos előzetest is. Az előzetes megtekinthető az IGN Hungary Youtube csatornáján.

847

Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével, a Ballers, magyarul a – Nagypályások című sorozatnak hamarosan indul a második évada, amihez kaptuk végre egy szinkronos előzetest is.

A sorozat az amerikai foci világába enged betekintést. A tavaly indult sorozatban  ,,Szikla” egy egykori fuballsztár szerepét kapta, amely, igencsak testhez áll a színésznek. A premier igen nagy sikert aratott, amely elég meglepő volt, hiszen 2009 óta premium csatorna nem tudott ilyen nagy nézettséget produkálni. Ennek örömére már be is rendelték a második évadot, amelyet már most nyáron láthatunk is a magyar HBO műsorán. Egész pontosan július 18.-án lesz a premier.

Szerző
Urbin András

A cikkek javításával foglalkozom. Ebbe beletartozik az is, hogy ellenőrzőm a helyesírást, javítom az elgépeléseket, és minden egyéb nyelvtani hibát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...

Dwayne Johnson
Filmek

A sztrájkok alatt Dwayne Johnson újra ringbe szállt egy pankráción

Az egykori pankrátor visszatért, Dwayne Johnson újra a kötelek között találta magát...