Szeptemberben jön a Judgment folytatása

A Yakuza sorozat alkotói nem pihennek és hoznak folytatást Yagami kalandjának is.

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio bejelentették a Yakuza-sorozat alkotóinak kritikusok által elismert alkotása, a Judgment folytatását Lost Judgment címen. A Lost Judgment a detektív nyomozást, noir narratívát és akciódús harcokat egyesíti egyetlen rejtélyes thrillerben a magánnyomozó Takayuki Yagami főszereplésével, aki megvédi azokat, akiket a törvény nem tud.

Törvény és zűrzavar – A Lost Judgment keretében ismét az ügyvédből lett magánnyomozó, Takayuki Yagami szerepét öltheted magadra, aki egykori jakuza partnere, Masaharu Kaito oldalán bűnüldöző párosként ered egy látszólag tökéletes bűntény felderítésére, melynek fő gyanúsítottja sziklaszilárd alibivel rendelkezik. Ami először vérbosszúnak indul hamar összeesküvések kusza hálójává alakul, számos valószínűtlen csoportot érintve, akik kihasználják a jogrendszer kiskapuit. Ahogy az áldozatok száma egyre növekszik és Yagami kibogozza az igazságot, választania kell a törvény betartása vagy az igazság kikényszerítése között.

Szabad harcmodor – Yagami a küzdősportok mestereként stílusosan verekszi át magát minden helyzeten a csoportos rajtaütéstől az egyszemélyes összecsapásokig. Vesd be a Daru, a Tigris és az új Kígyó-stílus erejét, amivel háríthatod és viszonozhatod ellenfeleid támadását, saját energiáikat fordítva ellenük.

Nyomozó akció – Yagami detektív trükkjeinek arzenálja újabb kütyükkel, észrevétlen követési módszerekkel és behatolási technikákkal bővült. Forgass meg minden követ az igazság nyomában!

Nincs jobb hely – Merülj el Tokió és Yokohama nyüzsgő utcáinak látványosságaiban saját ritmusodban egy olyan autentikus környezetben, amit kizárólag az RGG Studio képes megalkotni. Élvezd a Club SEGA játékait, találd meg kedvenc helyed, oldd meg a helyiek problémáit és sok más. A Lost Judgment 2021. szeptember 24-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Total
3
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

Andy Serkis elárulta, milyen új képességei vannak Vérontónak a Venom 2. – Vérontó című filmben

Next Article
Venom 2. - Vérontó

Számos húsvéti tojást elrejtettek a Venom 2. - Vérontó előzetesében, köztük Bosszúállókra és Toxinra is kaptunk utalást

Related Posts