Szárnyas fejvadász 2049 – Nem készült belőle rendezői változat

Denis Villeneuve egy interjúban elmondta, hogy egy változat készült a Szárnyas fejvadász 2049-ből, tehát nem lesz bővített kiadás.

Denis Villeneuve egy interjúban elmondta, hogy egy változat készült a Szárnyas fejvadász 2049-ből, tehát nem lesz bővített kiadás.

Nagyon úgy fest, hogy Denis Villeneuve nem másolja Ridley Scott portékáját, vagyis a stúdió kérésére nem készített alternatív befejezéseket a folytatáshoz, hiszen elmondása szerint mindösszesen egy vágás létezik a Szárnyas fejvadász 2049-ből, ami egyben a rendezői változat is.

A rendező a Europe Plusnak beszélt filmjéről, hogy tartották magukat a forgatókönyvhöz, s nem engedte, hogy a stúdió alternatív befejezéseket készíttessen:

A lényeg az, hogy a film amit látni fogtok, az egyben rendezői vágás is. Nem lesz több… talán készül egy „stúdió verzió” belőle [felnevet], talán egy produceri verzió, de nem lesz rendezői változat. Ez az én rendezői vágásom. Nem hiszem, hogy készülnek belőle további verziók. Ha léteznek alternatív változatok, akkor azok nem tőlem kerülnek ki.

Már tudjuk, hogy összesen egy változata lesz a Szárnyas fejvadász 2049-nek, illetve azt is elárulták korábban, hogy a forgatás végére közel négy órát tett ki a film, így jó kérdés, hogy mit kezdenek azzal a másfél órával, ami nem került bele a filmbe (2 óra 43 perc a film). Talán a Blu-ray kiadásban majd külön is megnézhetjük ezeket a törölt jeleneteket.

A Szárnyas fejvadász 2049 hazai bemutatója 2017. október 5-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Végre itt Az útvesztő: Halálkúra első előzetes!

Next Article
Hayley Atwell

Carter ügynök visszatér a Bosszúállók 4.-ben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!