Wide Screen
Image default
Előzetesek

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Sylvester Stallone immáron ötödik alakalommal tér vissza John Rambo szerepében, hogy ezúttal a mexikói drogkartellt tegye hidegre.

Sylvester Stallone immáron ötödik alakalommal tér vissza John Rambo szerepében, hogy ezúttal a mexikói drogkartellt tegye hidegre.

Új, akciódús előzetest kapott a Rambo V – Utolsó vér, mely nem is titkolja, hogy a készítőket nagyban inspirálta a Logan – Farkas. Elég megnézni a helyszínt, nem véletlen választották az elszigetelt sivatagi helyszínt, ahol nagyrészt a Logan – Farkas is játszódott, James Mangold filmjének főhőse is a határ közelében húzta meg magát, s várt a visszatérésre, akárcsak Rambo, de egy ponton még Farkas utolsó szavát is megidézi a filmből.

John Rambo visszatért, és ezúttal mindenkinél dühösebb. A Lionsgate stúdió egy nagyszerű előzetessel örvendeztette meg a franchise szerelmeseit, ám az idő vasfoga hiába kapirgálja a színész bőrét, Stallone egyszerűen nem képes lemondani az akciósztár státuszáról, aki bosszút szeretne állni barátja lányának rablóin, akik történetesen épp mexikói drogkartell emberei.

Rendezői teendőket Adrian Grunberg látja el, aki Matthew Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből dolgozik, mások mellett olyan színészek kapnak még szerepet a Rambo V – Utolsó vér alkotásban, mint Sergio Peris-Mencheta, Hugo Martinez és Paz Vega.

A Rambo V – Utolsó vér amerikai bemutatója szeptember 20-án lesz.

Még több a témában...

Sylvester Stallone bejelentette, hogy dolgoznak a Pusztító folytatásán

Vigh Martin

KRITIKA: Rambo V – Utolsó vér

Kévés Bence Mihály

Box Office-figyelő: 2019/38. A brit nemesek kiütötték Rambo-t

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat