Wide Screen
Image default
Előzetesek

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Sylvester Stallone immáron ötödik alakalommal tér vissza John Rambo szerepében, hogy ezúttal a mexikói drogkartellt tegye hidegre.

Új, akciódús előzetest kapott a Rambo V – Utolsó vér, mely nem is titkolja, hogy a készítőket nagyban inspirálta a Logan – Farkas. Elég megnézni a helyszínt, nem véletlen választották az elszigetelt sivatagi helyszínt, ahol nagyrészt a Logan – Farkas is játszódott, James Mangold filmjének főhőse is a határ közelében húzta meg magát, s várt a visszatérésre, akárcsak Rambo, de egy ponton még Farkas utolsó szavát is megidézi a filmből.

John Rambo visszatért, és ezúttal mindenkinél dühösebb. A Lionsgate stúdió egy nagyszerű előzetessel örvendeztette meg a franchise szerelmeseit, ám az idő vasfoga hiába kapirgálja a színész bőrét, Stallone egyszerűen nem képes lemondani az akciósztár státuszáról, aki bosszút szeretne állni barátja lányának rablóin, akik történetesen épp mexikói drogkartell emberei.

Rendezői teendőket Adrian Grunberg látja el, aki Matthew Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből dolgozik, mások mellett olyan színészek kapnak még szerepet a Rambo V – Utolsó vér alkotásban, mint Sergio Peris-Mencheta, Hugo Martinez és Paz Vega.

A Rambo V – Utolsó vér amerikai bemutatója szeptember 20-án lesz.

Még több a témában...

2018 novemberében érkezik a Creed 2.

Kévés Bence Mihály

Ne olyan sietősen! A galaxis őrzői vol. 2. és 5 stáblistás jelenet

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Rambo: Last Blood

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább