Rambo V - Utolsó vér

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Sylvester Stallone immáron ötödik alakalommal tér vissza John Rambo szerepében, hogy ezúttal a mexikói drogkartellt tegye hidegre.

Sylvester Stallone immáron ötödik alakalommal tér vissza John Rambo szerepében, hogy ezúttal a mexikói drogkartellt tegye hidegre.

Új, akciódús előzetest kapott a Rambo V – Utolsó vér, mely nem is titkolja, hogy a készítőket nagyban inspirálta a Logan – Farkas. Elég megnézni a helyszínt, nem véletlen választották az elszigetelt sivatagi helyszínt, ahol nagyrészt a Logan – Farkas is játszódott, James Mangold filmjének főhőse is a határ közelében húzta meg magát, s várt a visszatérésre, akárcsak Rambo, de egy ponton még Farkas utolsó szavát is megidézi a filmből.

John Rambo visszatért, és ezúttal mindenkinél dühösebb. A Lionsgate stúdió egy nagyszerű előzetessel örvendeztette meg a franchise szerelmeseit, ám az idő vasfoga hiába kapirgálja a színész bőrét, Stallone egyszerűen nem képes lemondani az akciósztár státuszáról, aki bosszút szeretne állni barátja lányának rablóin, akik történetesen épp mexikói drogkartell emberei.

https://youtu.be/sdc1xEAu9Ko

Rendezői teendőket Adrian Grunberg látja el, aki Matthew Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből dolgozik, mások mellett olyan színészek kapnak még szerepet a Rambo V – Utolsó vér alkotásban, mint Sergio Peris-Mencheta, Hugo Martinez és Paz Vega.

A Rambo V – Utolsó vér amerikai bemutatója szeptember 20-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Mátrix

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésében készül a Mátrix 4.

Next Article
Pókember

A Sony közleményében a Disneyt hibáztatja, amiért Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!