Wide Screen
Image default
Filmek

Sylvester Stallone bejelentette, hogy dolgoznak a Pusztító folytatásán

Egy legendás akciófilm kaphat második részt.

Egy legendás akciófilm kaphat második részt.

Sylvester Stallone továbbra sem pihen, folyamatosan hallani a színész újabb és újabb projektjeiről. Most úgy tűnik, hogy az egyik legendás produkcióját veszi elő a 73 éves sztár, és folytatást készít A Pusztító című filmhez. Az alkotás a sci-fi és az akciófilm műfajának elemeit vegyíti, ennek következtében pedig kifejezetten nagy népszerűségre tett szert. Az elmúlt évtizedekben többször felmerült, hogy folytatni kellene a kultikus filmet, most azonban jóval konkrétabb információkat kaptunk. Stallone nemrégiben egy interjúban a következőképpen fogalmazott a projekttel kapcsolatban:

Valóban dolgozunk A Pusztító folytatásán a Warnerral, és örömmel jelenthetem, hogy az előzetes tervek fantasztikusnak tűnnek. Megnyugtatok mindenkit, valóban jön a film második része, a rajongók nyugodtan készülhetnek.

A külföldi portálok azonban kiemelik, hogy a produkció egyelőre csupán előkészületi fázisban tart, így egyelőre a stábról, illetőleg a premierdátumról felesleges beszélni. Ha szerencsénk van, néhány információ hamarosan napvilágot lát majd a készülő filmmel kapcsolatban.

Az első részben egyébiránt Sylvester Stallone egy John Spartan nevű rendőrt alakít, akit 1996-ban hibernálnak, mégpedig legfőbb ellenségével, Simon Phoenixszel (Wesley Snipes). A két férfi 2032-ben, az utópisztikus Los Angelesben (vagy új nevén San Angelesben) ébred fel, a harcukat pedig itt folytatják. Az előbb említett két sztáron kívül feltűnt a filmben többek között Sandra Bullock, illetve Rob Schneider is.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Még több a témában...

KRITIKA: Rambo V – Utolsó vér

Kévés Bence Mihály

Schwarzenegger trollkodott egy sort Stallonéval a Rambo V – Utolsó vér bemutatója után

Kévés Bence Mihály

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat