[SWCO] Samuel L. Jackson szeretne visszatérni Mace Windu mesterként

A tegnapi Star Wars Celebrationön mindenkit megleptek, mikor a színésszel készített videót bevágták, és ahol elmondta, Windu mester életben van.

A tegnapi Star Wars Celebrationön mindenkit megleptek, mikor a színésszel készített videót bevágták, és ahol elmondta, Windu mester életben van.

Csütörtökön elstartolt a Celebration, ami többek között azért is annyira érdekes, hiszen idén ünnepli a franchise a 40. évfordulóját. A messzi-messzi galaxisból számos ikonikus alakot megszólaltattak, kit a színpadon, kit a távoli galaxisból „hívás” alapján. Természetesen nem hagyhatta ki a megnyitót George Lucas sem, videót láthattunk Liam Neesonról, a bevezetőben említett Samuel L. Jacksonról és még Harrison Ford is ott volt a résztvevők között – ez az első, hogy Han Solo ellátogatott a Celebrationre.

Miközben Jackson videóját néztük sokan felfigyeltünk egy igen érdekes utalásra, melyben a színész azt kezdte el fejtegetni, hogy a rajongóknak talán még lesz alkalmuk viszont látni Windu mestert a jövőben. Eddig úgy tudtuk, hogy Windu meghalt a Star Wars: A Sith-ek bosszújában, vagy mégsem?

Miközben néztétek a filmet, tudtam, hogy mindannyian tisztában vagytok ezzel. Tudjuk, hogy a Jedik képesek hihetetlen magasságokból leugrani anélkül, hogy meghalnának. Tehát, tegyük fel, hogy nem haltam meg a filmben. Igen, két lehetőségem van, és tudjuk, hogy mennyire hosszú és gazdag történetek övezik az egyes Star Wars karaktereket. Mace Windu csak arra vár, hogy visszatérhessen. Talán megtörténik!

A videó végén Kathleen Kennedy Lucasfilm elnökhöz fordult, hogy megpróbálja elmagyarázni, mi is történik most, de az elnök asszony nem kívánt reagálni Samuel L. Jackson kijelentésére. A videót pedig a következő üzenettel zárta a színész:

Hamarosan találkozunk. Remélem a vásznon.

A tömeg ezután üdvrivalgásba kezdett, és köztük mi is, mert nagyon szeretnénk viszont látni a mestert. Mekkora meglepetés lenne, ha a Star Wars: Az utolsó Jedikben csak úgy feltűnne, még ha csak cameo szerepre is, mint ahogy Lukekal történt Az ébredő Erőben.

Total
0
Shares
Previous Article

A Thor: Ragnarök előzetesét nem csak mi, hanem a rajongók is imádják

Next Article

[SWCO] Lando Calrissiant nem láthatjuk majd a Star Wars: Az utolsó Jedikben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!