Wide Screen
Image default
Filmek

[SWCO] Samuel L. Jackson szeretne visszatérni Mace Windu mesterként

A tegnapi Star Wars Celebrationön mindenkit megleptek, mikor a színésszel készített videót bevágták, és ahol elmondta, Windu mester életben van.

Csütörtökön elstartolt a Celebration, ami többek között azért is annyira érdekes, hiszen idén ünnepli a franchise a 40. évfordulóját. A messzi-messzi galaxisból számos ikonikus alakot megszólaltattak, kit a színpadon, kit a távoli galaxisból „hívás” alapján. Természetesen nem hagyhatta ki a megnyitót George Lucas sem, videót láthattunk Liam Neesonról, a bevezetőben említett Samuel L. Jacksonról és még Harrison Ford is ott volt a résztvevők között – ez az első, hogy Han Solo ellátogatott a Celebrationre.

Miközben Jackson videóját néztük sokan felfigyeltünk egy igen érdekes utalásra, melyben a színész azt kezdte el fejtegetni, hogy a rajongóknak talán még lesz alkalmuk viszont látni Windu mestert a jövőben. Eddig úgy tudtuk, hogy Windu meghalt a Star Wars: A Sith-ek bosszújában, vagy mégsem?

Miközben néztétek a filmet, tudtam, hogy mindannyian tisztában vagytok ezzel. Tudjuk, hogy a Jedik képesek hihetetlen magasságokból leugrani anélkül, hogy meghalnának. Tehát, tegyük fel, hogy nem haltam meg a filmben. Igen, két lehetőségem van, és tudjuk, hogy mennyire hosszú és gazdag történetek övezik az egyes Star Wars karaktereket. Mace Windu csak arra vár, hogy visszatérhessen. Talán megtörténik!

A videó végén Kathleen Kennedy Lucasfilm elnökhöz fordult, hogy megpróbálja elmagyarázni, mi is történik most, de az elnök asszony nem kívánt reagálni Samuel L. Jackson kijelentésére. A videót pedig a következő üzenettel zárta a színész:

Hamarosan találkozunk. Remélem a vásznon.

A tömeg ezután üdvrivalgásba kezdett, és köztük mi is, mert nagyon szeretnénk viszont látni a mestert. Mekkora meglepetés lenne, ha a Star Wars: Az utolsó Jedikben csak úgy feltűnne, még ha csak cameo szerepre is, mint ahogy Lukekal történt Az ébredő Erőben.

Még több a témában...

Kirúgták Phil Lord és Chris Miller rendezőket a Han Solo-film székéből

Kévés Bence Mihály

Kathleen Kennedy ötlete volt, hogy Palpatine visszatérjen a Skywalker korában

Kévés Bence Mihály

Újabb Star Wars 8 jelenet szivárgott ki?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon