Palpatine

[SWCA22] Ian McDiarmid szerint egy előzménysorozat Palpatine-ról “nagyon érdekes” lenne

Palpatine megérdemelne egy saját sorozatot?

A kaliforniai Anaheimben megrendezett Star Wars Celebration első napján arról kérdezték a színészt, hogy mit gondol azokról a pletykákról, miszerint Tom Hiddleston főszereplésével Palpatine császár előzménysorozatán dolgozik a Lucasfilm. Bármennyire meglepő, de a Star Wars-legenda Ian McDiarmidnak tetszik az ötlet, hogy sorozat készüljön Palpatine-ról.

Nem most vették elő a témát, több évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy a stúdió titokban egy előzménysorozaton dolgozik a Sith-ek legnagyobb urával a főszerepében. Akkor annyiban beigazolódott a pletyka, hogy Palpatine visszatért a folytatástrilógiában, ám sorozatról máig nem kaptunk semmi hírt. Most azonban odaszögezték a kérdést, mit gondol az ötletről.

Szerintem ez egy nagyon jó pletyka. Úgy gondolom, hogy gyakorlatilag bármelyik karakterrel meg lehetne csinálni, akivel még nem történt meg. Láttuk [Palpatine-t] 50 évesen felemelkedni, nem igaz? Min ment keresztül, hogy eljusson odáig, és hogyan jött Sidious? Szerintem mindez nagyon érdekes, és kétségtelen, hogy miközben mi itt beszélgetünk, valahol a városban vannak emberek, akik ezen gondolkodnak. Nagyszerű lenne.Ian McDiarmid

De ha már felhozódott a téma, nem maradhatott el a kérdés, mi lenne a szereppel, ha a Lucasfilm tető alá hozna egy ilyen projektet. Vajon McDiarmid fontolóra venné, hogy visszatérjen ebben az ikonikus szerepben? A színész véleménye szerint bárki alkalmas lenne a szerepre, aki 78 évnél fiatalabb, ugyanakkor hozzátette, hogy a mai technikával már nem jelent akadályt megfiatalítani a színészt. Bármi megeshet, de jobb annyiban hagyni a dolgot.

Egyelőre semmi biztosat nem tudunk mondani a sorozatról, valószínűleg csak a rajongók egyik álmáról van szó, vagy ki tudja. Rengeteg spekulációs született már, ami később valamilyen formában, de megvalósult. Ott van például a készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat, ami A Sith-ek bosszúja és Az új remény között játszódik, amikor a legendás Jedi-mester a 66-os parancsot követően a sivatagi Tatooine bolygón bujkál. Emellett Cassian Andor előzménytörténetét is elmesélik öt évvel a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet eseményei előtt.

Star Wars: Skywalker kora
Total
2
Shares
Previous Article
Indiana Jones

[SWCA22] Előzetest nem, de hivatalos képet mutattak az Indiana Jones 5. részéből

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

[SWCA22] Kathleen Kennedy állítása szerint a készülő Star Wars-filmek feltárják és túl is mutatnak folytatástrilógia korszakát

Related Posts
Tovább

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.