Streamingszolgáltatót vált a Harry Potter-széria az Egyesült Államokban

A népszerű filmszéria a Peacock kínálatában lesz elérhető.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy J.K. Rowling története maga a megvalósult tündérmese. A korábban tanárnőként dolgozó szerző egy olyan könyvsorozatot adott a világnak, mely egyszerre csábította vissza gyerekek millióit a könyvespolc mellé, és amely emellett a felnőtt olvasókhoz is képes volt szólni. Nem meglepő, hogy Hollywood szinte azonnal lecsapott a könyvsorozatra, és a Warner Bros. gondozásában, több rendező segítségével vitte vászonra a grandiózus történetet. A siker természetesen nem maradt el. A remek szereplőgárda, a kiváló látvány és hangulat évről-évre becsalogatta a moziba a nézőket. Később a Legendás állatok és megfigyelésük formájában kapott egy spin-offot a Harry Potter-széria, így nagyvásznon is látható lesz a továbbiakban is Rowling világa.

Streamingen pedig kifejezetten fontos tartalom, nem véletlen, hogy az HBO Max induló platformja húzócímként számolt a filmsorozattal. És bár a filmek nézettségi mutatójára nem volt panasz, problémák azért akadtak technikai oldalon, így talán nem meglepő, hogy új szolgáltatóra költözik a filmszéria, az NBCUniversal által működtetett Peacock lett a befutó. A megállapodás természetesen mind a nyolc filmre vonatkozik.

Néhány hónappal ezelőtt pletykaszinten felmerült, hogy akár az eredeti filmszéria is folytatást kaphat, mégpedig Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab alapján, némi változtatást eszközölve a történeten. Ez ügyben egyelőre nincsenek friss fejlemények.

A Peacock kínálatában októbertől lesznek elérhetőek a Harry Potter-filmek.

Total
4
Shares
Previous Article
Disney+

A Mulan bejelentése után a Disney részvényei megugrottak

Next Article
Knight Rider

James Wan producer vezetésével mozifilm készül az ismert Knight Rider-sorozatból

Related Posts