Wide Screen
Image default
Filmek

Steven Spielberg DC mozifilmet készít

A Warner Bros. bejelentette, hogy a legendás filmmágus Steven Spielberg kész producerként közreműködni a képregények aranykorából származó DC hős Blackhawk készülő filmjének munkálatain, a stúdió tervei szerint rendezné is.

A rejtélyes címbeli karakter első megjelenése a Military Comics legelső számában volt, ő vezette a Blackhawks alakulatot, mely megszállt országokból toborzott pilótákból állt a második világháború alatt. Ezt azután tette, miután nővérét és fivérét elveszítette egy német bombázás alatt.

David Koepp (Jurassic Park) fejleszti a forgatókönyvet, Spielperg producerálni fogja a filmet Kristie Macosko Kriegerrel közösen az Amblin Entertainmenten keresztül, valamint Sue Kroll mint vezető producer fog dolgozni a projekten a saját cégével a Kroll & Co. Entertainmenttel.

Spielberg DC Univerzumba való első betöréséről szóló bejelentés frissen az előző filmjének, a Ready Player One sikere után jött. A Warner Bros igazgatója Toby Emmerich hivatalos közleményében fejezte ki büszkeségét és izgatottságát a Spielberggel való kollaborációról Blackhawk első filmes kalandja kapcsán.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a stúdió Spielberg legutóbbi sikere mögött, és izgatottan várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk vele ezen az új kalandon. Alig várjuk milyen új vizekre vezeti a világ közönségét mikor bemutatja nekik Blackhawkot.

Spielberg szintén kiadott egy közleményt, az újbóli együttműködés öröméről:

Remek volt a Warnerrel való közös munka a Ready Player One életre keltésénél. Rengeteg szenvedélyt és profizmust fektetnek mindenbe amit készítenek, és elképesztő történelmük van a műfajban. Izgatott vagyok, hogy újra összeállhatunk a Blackhawk kapcsán.

Spielberg következő projektjei a klasszikus musical, West Side Story újrázása, és kedvenc kalapos-ostoros régész professzorunk, Indiana Jones ötödik filmes kalandja melyet 2019 áprilisában kezdenek el terv szerint forgatni.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit

Kévés Bence Mihály

A Joker-filmnek semmi köze nem lesz a képregényekhez

Kévés Bence Mihály

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább