Star Wars: Az ébredő Erő kulisszái mögött

Szó szerint mágiában volt részünk a tavalyi év végén, mikor bemutatták a hetedik Star Wars-filmet.

Szó szerint mágiában volt részünk a tavalyi év végén, mikor bemutatták a hetedik Star Wars-filmet.

Az Industrial Light & Magic még úgy is csodát művelt Star Wars: Az ébredő Erővel a színfalak mögött, hogy végül nem ők zsebelték be a speciális effektekért járó Oscar-díjat. Sok rajongó el sem tudta képzelni azt, mennyi megfeszített, és kemény munka állt a film mögött, hogy ilyen élethű, s varázslatos környezetet építsenek fel a színészek köré. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ILM csapata emelt fővel távozhatott a gáláról, mert ugyan a verejtékes munkáért járó díjat nem ők nyerték meg, de így is millió rajongónak szereztek örömöt. (Lesz még alkalmuk bizonyítani!)

J.J. Abrams a legjobbak legjobbjaival dolgozhatott Az ébredő Erő forgatásán, és szerencsére nem lesz ez máshogy a folytatásban sem. Az ILM zseniális csapata már bizonyított, és idén érkező Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet film mögötti zöld posztót is ők keltik életre – az előzetesek alapján megint remek munkát végeztek -, de nem lesz sok idejük a pihenésre, mert már javában készíteniük kell a Star Wars 8 számítógépes effektjeit is.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Márciusban érkezik a Kincsem

Next Article

Joe Manganiello lesz Deathstroke a Ben Affleck-féle Batman filmben!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!