a
FőoldalFilmekStan Lee sem hagyta szó nélkül az Amerika kapitány képregény új számát

Stan Lee sem hagyta szó nélkül az Amerika kapitány képregény új számát

Megszólalt az ügyben Stan Lee is. Fogalma sincs, hogy honnét jött ez az ötlet, amit a legújabb képregény számban olvashatunk.

Múlt hétvégén jelent meg az Amerika kapitány képregénysorozat legfrissebb száma, melyben olyan titokra derül fény, amire senki sem számított. Példátlan sztorival találhatja szembe magát az olvasó. A nagy múltú, több mint 75 esztendős magazin azt állítja most, hogy a Kapitány áruló, s titokban mindig is a Hydrát szolgálta.

A rajongók felháborodtak, hogy a Kapitány nem áruló, s fejezzék be ezt. Többen halálos fenyegetést is küldtek a készítőknek. Bár, sokan akkor is azt gondolják, köztük mi is, hogy ez egy csavar, s marketing fogás. A Kapitány nem áruló, csak szeretné teljesen és végleg feloszlatni a Hydrát, ezért beépült közéjük, hogy belülről égesse fel a piszkot. Hiszünk benne, hogy így van, de ezt már a 20-as évektől elgondolta? Mert a magazin új száma szerint 1920-tól a Hydra embere.

A ComicBook.com oldalon jelent meg az a cikk, melyben a Marvel Cinematic Universe elsőszámú és egyik ikonikus alakja válaszolt a vádakra, és történtekre:

Ez egy pokolian okos ötlet! Nem tudom, hogy valaha is megfordult volna a fejemben, hogy kettős ügynök, de ez kíváncsivá tesz, és tuti, hogy el akarod majd olvasni a könyvet. Valószínűleg a film alapján fogják csinálni, nem hibáztathatom. Ez egy remek ötlet. Azt hiszem, őrült, de mégis remek terv.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.