Stan Lee sem hagyta szó nélkül az Amerika kapitány képregény új számát

Megszólalt az ügyben Stan Lee is. Fogalma sincs, hogy honnét jött az az ötlet, amit a legújabb képregény számban olvashatunk.

Megszólalt az ügyben Stan Lee is. Fogalma sincs, hogy honnét jött ez az ötlet, amit a legújabb képregény számban olvashatunk.

Múlt hétvégén jelent meg az Amerika kapitány képregénysorozat legfrissebb száma, melyben olyan titokra derül fény, amire senki sem számított. Példátlan sztorival találhatja szembe magát az olvasó. A nagy múltú, több mint 75 esztendős magazin azt állítja most, hogy a Kapitány áruló, s titokban mindig is a Hydrát szolgálta.

A rajongók felháborodtak, hogy a Kapitány nem áruló, s fejezzék be ezt. Többen halálos fenyegetést is küldtek a készítőknek. Bár, sokan akkor is azt gondolják, köztük mi is, hogy ez egy csavar, s marketing fogás. A Kapitány nem áruló, csak szeretné teljesen és végleg feloszlatni a Hydrát, ezért beépült közéjük, hogy belülről égesse fel a piszkot. Hiszünk benne, hogy így van, de ezt már a 20-as évektől elgondolta? Mert a magazin új száma szerint 1920-tól a Hydra embere.

A ComicBook.com oldalon jelent meg az a cikk, melyben a Marvel Cinematic Universe elsőszámú és egyik ikonikus alakja válaszolt a vádakra, és történtekre:

Ez egy pokolian okos ötlet! Nem tudom, hogy valaha is megfordult volna a fejemben, hogy kettős ügynök, de ez kíváncsivá tesz, és tuti, hogy el akarod majd olvasni a könyvet. Valószínűleg a film alapján fogják csinálni, nem hibáztathatom. Ez egy remek ötlet. Azt hiszem, őrült, de mégis remek terv.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Jesse Eisenberg megerősítette, hogy Lex Luthor visszatér Az igazság ligájában

Next Article

Dan Aykroyd már látta az új Ghostbusters-t

Related Posts
Wide Screen YouTube