A Hangya és a Darázs

[SPOILER] A Hangya és a Darázs eltitkolt egy másik gonosztevőt?

Jövő hónapban mutatják be A Hangya és a Darázs szuperhősfilmet, amelyben a Hangya egyik legnagyobb ellenfele is feltűnik?

Jövő hónapban mutatják be A Hangya és a Darázs szuperhősfilmet, amelyben a Hangya egyik legnagyobb ellenfele is feltűnik?

A Marvel nagy erőkkel reklámozza A Hangya és a Darázs folytatást, azonban még ennek ellenére is vajmi keveset tudunk magáról a történetről, melyben Michelle Pfeiffer karaktere, Janet van Dyne is feltűnik – ő Hank Pym felesége, aki elveszett a kvantumvilágban -, noha eddig egyik előzetesben sem láttuk őt, csak a poszteren szerepelt. Így nem meglepő, hogy a legfrissebb hírek szerint a filmben egy másik, eddig eltitkolt antihős is szerephez jut. A Stitch Kingdom közzétett egy hivatalos stáblistát, amin Elihas Starrr, azaz Ahead Egghed neve is szerepel.

Michael Cerveris neve mellett az az Egghead neve is szerepel, akit sokan Hank Pym (Michael Douglas) ikonikus ellenségeként ismernek a Marvel képregényvilágában. Egghead lényegében a Hangya egyik legnagyobb ellenfele ebben az univerzumban, egy őrült tudósról van szó, aki megszállottan másolja Pymet, és elhatározta, hogy minden találmányt szabotálni és másolni fog. Azt nem tudni, hogy mennyire nagy szerepet szánnak a karakternek, de hamarosan úgy is kiderül, hiszen július 26-án nálunk is bemutatják A Hangya és a Darázs mozifilmet.

Total
0
Shares
Previous Article

A Lucasfilm pihenőre küldi a Star Wars spin-offokat

Next Article

Pókember új szerkót kap a Hazatérés-folytatásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!