Főoldal Játékok Sokat javul a Borderlands 3 a Gearbox ígéretei szerint
Játékok

Sokat javul a Borderlands 3 a Gearbox ígéretei szerint

Örömteli hírek érkezetek a Gearbox háza tájáról, ugyanis a játék legrosszabb aspektusát kezdik fejleszteni.

456
borderlands3

Örömteli hírek érkezetek a Gearbox háza tájáról, ugyanis a játék legrosszabb aspektusát kezdik fejleszteni.

A Borderlands 3 alapvetően egy nagyon-nagyon jól sikerült alkotásnak tekinthető, amelyet alátámaszt a tesztünkben kapott 8 pontja is. Az ember azonban mégis keserű szájízzel áll fel sokszor előle, ugyanis sok hibát tartalmaz és rettenetesen rosszul van optimalizálva, amelyen nem sokat segít az Epic Game Store. A launcher ugyanis még magától sincsen a helyzet magaslatán. Pozitív látni azonban, hogy a Gearboxos srácok ezerrel dolgoznak a helyzet megoldásán, nézzük a hivatalos sajtóközleményüket.

Hali Vault Haunterek! Talán már észrevettétek, hogy tegnap megérkezett a Borderlands 3 első nagyobb frissítése, ami a teljesítményt célzó javításokat tartalmaz. A fejlesztők emellett természetesen továbbra is aktívan vizsgálják és dolgoznak azon, hogy fokozhatnák ezt jobban a későbbi frissítésekkel. Ezen nagyobb patch mellett a Gearbox és a 2K mára egy második, apróbb javításokat tartalmazó frissítést is tervez. Míg a tegnapi patch többnyire az átfogó teljesítményre fókuszált, addig ez a kisebb frissítés a játékbeli elemeket egyensúlyozza ki, mint például a Maliwan és Atlas fegyverek sebzésének mértékét. 

lends 1Ahogy a Gearbox és a 2K fogalmazott bejegyzésükben a múlt héten: “A játékot tovább bővítő és javító nagyobb frissítések között több apróbb módosítást tudunk eszközölni ezekkel a ‘micropatch’ frissítésekkel, hogy gyorsabb ütemben javítsuk és finomhangoljuk a játékélményt. Folytatjuk a nagyobb frissítések kiadását, miközben a játékadatokat elemezve meghatározzuk a szükséges egyensúlyi változtatásokat, melyek a honlapon lesznek követhetők.” Jó az irány tehát, nem is olyan sokára egy még kiforrottabb játék lehet a Borderlands 3-ból.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.