Wide Screen
Image default
Filmek

Sok egyéb érdekes dolgot megtudtunk a Bosszúállók: Végjáték rendezőitől és íróitól

A Russo testvérek és a Végjáték írói az egyik Podcast adásban válaszoltak a rajongói teóriákra, köztük a “Thanus” névre keresztelt vad teóriáról.

A csata eldőlni látszik a Bosszúállók: Végjáték és az Avatar franchise között, jelen állás szerint a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjának meg kell elégednie a bruttó bevételi rekordok második helyével. Most azonban Joe és Anthony Russo, illetve Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírók az Empire podcast adásában válaszoltak több izgató rajongói teóriára, miközben újabb részleteket is megtudtuk a korai tervekről.

Egy korábbi beszélgetés során kiderült, hogy a rendezők nem tudták, mit mondjon Vasember az ominózus jelenetben, és végül a vágó segített nekik.

Nebula Thanos

Még a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt a rajongók egy igen érdekes, de annál gusztustalanabb elképzeléssel álltak elő, miszerint hogyan győzhetik le Thanost. A bizarr teória arról szólt, hogy Hangya miért nem zsugorodik szubatomira és robbantja szét Thanos segglyukát. És hogy miért nem ez történt a filmben, Markus megválaszolta:

Thanos kiütötte Hulkot, ahogy láttuk azt, és ez azt jelenti, hogy az egész teste legalább olyan erős, mint Hulk. Hangya egyszerűen felkenődött volna Thanos hatalmas végbélfalára.

A Végtelen háborúnál sok rajongók fellázadt Űrlord döntésén, mikor nem bírta türtőztetni magát, és egy jobb egyenest bevitt az Őrült Titánnak, aminek következtében kiszabadult a Bosszúállók markából és legyőzte őket a Titánon. Markus erre is válaszolt.

Ha barátnőd apja előtt állsz és rájössz, hogy megölte a csajod, akkor arcon fogod ütni őt. Azt hiszem, hogy érzelmileg teljesen érthető, különösen akkor, ha hozzávesszük a helyszínt, ahol megölte őt. [Űrlord] csak az egyik ok a sok közül, amiért [a Bosszúállók] nem győzhettek. Mindössze annyit kell tenned, hogy levágod a fejét – Thor hibázott. Ha Tony és Steve mellette van, akkor jó esélyük lett volna. Sok volt a blama körülöttük.

Thanos

Anthony Russo arra adott választ, hogy a Végtelen háborúban egy felvilágosultabb Thanost láttunk, részben ezért szabadult meg páncéljától a film elején, valamint hogy már két Végtelen Kő is birtokában volt, nem volt szükséges a páncélra.

Thanos bosszúéhesebb volt. Talán ez az ő hibája a filmben, hogy olyan korán megszabadult tőle és magabiztosabb volt.

Markus így látta a jelenkori Thanost a korábbi jeleneteivel szemben:

Furcsa módon minden a Végtelen háborúban okozott kár ellenére Thanos érettebb és bölcsebb volt. Azt akartuk, hogy ő legyen a film legfőbb hadura, aki teljesen még nem mutatott meg minden nüanszot.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon