Wide Screen
Image default
Filmek

Simon Kinberg nemet mondott a Bestia-szólófilmre, mert Farkassal tervezett

John Ottman egyik nagy álma volt, hogy elkészítse a Bestia-szólófilmet, azonban Simon Kinbergnek más tervei voltak a franchise-zal.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója után már értjük, hogy a stúdió miért vonakodott olyan hosszasan a film bemutatójától, hiszen nemelég, hogy már a premiert megelőzően is botrányok sújtották a filmet, még a kritikusok is földbe tiporták a franchise utolsó részét. A film hibái abból gyökereztek, hogy az adaptáció egyszerűen nem ért fel a Sötét Főnix képregényekhez, ami részben a tapasztalatlan Simon Kinberg rendező rovására írható fel.

A Fox irányítása alatt az X-Men franchise Simon Kinberg teljes fennhatósága alá tartozott, így Ottman rendező csak abban az esetben készíthette volna-e a Bestia-szólófilmet, ha Kinberg rábólint a projektre, azonban a producer inkább egy közismertebb karaktert szeretett volna ismét felhozni a filmvászonra, így Ottman lemondott róla. Mint utólag kiderült, Kinberg tervei között inkább Farkas újraélesztése szerepelt, és végül Ottman és Byron Burton lemondott saját koncepciójáról.

A Bestia-szólófilm a ’80-as években játszódott volna. A történet elején figyelmesek lettünk volna egy titokzatos teremtményre, ami rettegésben tart egy eszkimók lakta falut. A történet ezután Hank McCoy karakterére koncentrált volna, aki Az eljövendő múlt napjaiból ismert szérummal próbálja kordában tartani a benne szunnyadó szörnyet. Hank idővel rájön, hogy az eszkimókat egy olyan mutáns tartja rettegésben, akin korábban ő maga is próbált segíteni. A sztoriba itt kapcsolódott volna be Farkas, akivel közös erővel indulnak a teremtmény felkutatására. Később az is kiderült volna, hogy Mister Sinister a háttérből irányítja a dolgokat, s akivel Ottman több részen keresztül is számolt volna.

Még több a témában...

Kábel használja majd időutazó képességét a Deadpool 2.-ben?

[FRISSÍTVE] Szinkronos előzetest kapott a Pókember: Irány a Pókverzum

Kévés Bence Mihály

[E3 2019] Kiszivárgott egy kis játékmenet a Marvel’s Avengersből

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább