Wide Screen
Image default
Filmek

Sigourney Weaver szerint 2018 utánra csúszhat az Avatar 2 bemutatója

Továbbra sem kaptunk hírt arról, hogy James Cameron mikor óhajtja elkezdi a munkákat, az Avatar folytatásaival.

Áprilisban a film rendezője, James Cameron kettős bejelentést tett, miszerint az Avatar folytatása három helyett négy részt fog kapni, valamint azt is elmondta, hogy legkésőbb 2018 decemberében bemutatják a második részt. A rendező akkor tett kijelentésében nem árulta el, hogy mikor kezdődnek a forgatások, azonban Sigourney Weaver, aki Dr. Grace Augustine-ként tér vissza a második részben kételyét fejezte ki a napokban a bemutatóval kapcsolatban, ugyanis szerinte nem készülnek el addigra.

Még nem kezdtük el, így nem tudom, hogy mennyire reális az a dátum, de úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas lesz. A négy forgatókönyvből hármat már elolvastam, és még az első résznél is csodálatosabbak.

– árulta el a színésznő, akivel a The Hollywood Reporter beszélgetett új filmjéről, a Szólít a szörnyről. A film amerikai bemutatója december 23-án lesz, azonban sajnos több országnak, köztük nekünk is 2017-ig kell várnunk, hogy bemutathassák J.A. Bayona rendező új filmjét – Magyarországra 2017. február 16-án érkezik.

Februárban Cameron még azt mondta, hogy az Avatar 2 munkái jövő áprilisban kezdődnek el, a bemutatóra pedig 2018 decemberében kerül sor. Elképzelhető, hogy a forgatás valóban kezdetét veszi jövő tavasszal Új-Zélandon, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Még több a témában...

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Kévés Bence Mihály

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

James Cameron elárulta, hogy a rajongók mit várhatnak majd az Avatar-folytatásoktól

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon