x
Close


Közelgő események

Filmek

Shia LaBeouf játszhatja majd Red Hood-ot az új Batman filmben?

A rajongók már megint mozgolódásba kezdtek a DC-nél.

Shia LaBeouf játszhatja majd Red Hood-ot az új Batman filmben?
  • Publishedszeptember 22, 2016

A rajongók már megint mozgolódásba kezdtek a DC-nél.

Emlékeztek még arra a hírre, mikor a lelkes DC rajongók petíciót gyűjtöttek a Rotten bezárására? A pletykák szerint Shia LaBeouf tárgyalt a Suicide Squad – Öngyilkos osztag film rendezőjével, David Ayer-rel egy szerepről, amit végül Scott Eastwood kapott meg. A rajongók most megint petíciót gyűjtenek, de ezúttal már azért, hogy Shia szerepet kapjon a DC Extended Universe-ben. Szerepet is találtak a színésznek, Jason Todd-ként, ismertebb nevén Red Hodd-ként szeretnék látni a DCEU-ban. Talán Ben Affleck-nél megértő fülekre találnak, és beválasztják a The Batman-filmbe, jó kérdés.

Change.org-on indították be a kezdeményezést, ott teheti le voksát mindenki, hogy Shia LaBeouf-fal találkozhassunk a jövőben egy DC Comics filmben. Jelenleg már több, mint ezren írták alá virtuálisan a petíciót. A szervezők arra kérik a Warner Bros. stúdiót, hogy gondolják újra, és adják a szerepet a Transformers-filmek sztárjának. Red Hood-ról azt kell tudni, hogy a DC Kiterjesztett Univerzumának egyik meghatározó gazfickója. Tovább bonyolítja a helyzetet az is, hogy a rajongók nem mellékszerepben, hanem főszerepben szeretnék látni Red Hood-ot, és csak Shia LaBeouf-fal tudják ezt elképzelni.

Most jöhet a kérdés, hogy ki is az a Red Hood? Red Hood egy igazi főgonosz, aki egyben Batman ellensége is, ő a második Robin, Jason Todd. Sokan úgy tudták, hogy Joker megölte Jason Toddot, de helyette visszatért a sírból, és ő lett a rettegett Red Hood. Jason megharagudott Batman-re, amiért nem állt bosszút a halálán. A Batman Superman ellen filmben is láthattuk, hogy Joker összefirkálta a jelmezt. David Ayer, az Öngyilkos osztag film rendezője később megerősítette, hogy ez valóban Jason Todd jelmeze volt, és hogy Joker megölte. – Erre bizonyítékkal az idei Suicide Squad film szolgált, mikor a jelöltek aktáit nézték át, ott szerepelt a halálhíre, valamint, hogy Harley Quinn is részt vett a merényletben.

Természetesen a halála még nem jelenti azt, hogy egy másik DC Comics filmben nem használhatják a karaktert, de elég őrültnek tűnik az elképzelés. Kíváncsian várjuk, hogy a Warner Bros. mit szól majd ehhez, esetleg meghallja-e a rajongók kérését.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.