x
BREAKING Filmek

Shawn Levy rendezi a Deadpool 3. részét

Ígéretes rendező fogja elkészíteni a Deadpool 3. részét.

Shawn Levy rendezi a Deadpool 3. részét
  • Publishedmárcius 11, 2022

Sokan találgatták, hogy Ryan Reynolds a közeljövőben ismét együtt dolgozhat majd a Free Guy és Az Adam-projekt rendezőjével. Néhány perccel korábban megerősítést nyert, hogy igaznak bizonyultak az elmúlt hetek pletykái, ugyanis Ryan Reynolds főszereplésével Shawn Levy forgatja a Deadpool 3. részét – de azért a hivatalos megerősítést még várjuk meg.

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds nemrégiben már kecsegtette a rajongókat, hogy hamarosan többet is megosztanak majd a tervekből, és alighanem erre célzott. A The Hollywood Reporter néhány perccel korábban kész tényként hozta le, hogy a Deadpool következő kalandja rendezőre talált, ami már a Marvel Moziverzumban játszódik.

Azután, hogy Ryan Reynoldsnak lehetősége volt a Disney/20th Century Studios a Free Guy című sikersorozatán és Az Adam-projekt című új Netflix sci-fi filmen dolgoznia Shawn Levy rendezővel, egy sokkal nagyobb projektbe vágják a fejszéjüket, történetesen Wade Wilson harmadik kalandján. A portál úgy tudja, hogy bár a papírokat még nem írták alá, de egy tollvonás választja el attól, hogy igent mondjon a Marvel Studios ajánlatára.

Az első két Deadpool-film hatalmas siker volt a 20th Century Fox fanfárja alatt, most pedig a Disney tulajdonában lévő Marvel Studios abban bízik, hogy sikerül megismételni az első két rész sikerét. A folytatásban Josh Brolin (Kábel) és Zazie Beetz (Dominó) is csatlakozott a franchise-hoz, de arról nincs hír, hogy bármelyikük is visszatérne-e a harmadik részre.

A Deadpool 3. részéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy R-besorolású lesz, a forgatókönyvet pedig Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin írta. Az elmúlt hetekben felerősödtek azok a pletykák, hogy a Marvel szájhőse felbukkan majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben május elején, de ezt Reynolds nemrég tagadta, hogy bármi köze lenne a filmhez.

A Deadpool új filmje még nem kapott megjelenési dátumot, de most, hogy a rendezőre talált a projekt, felgyorsulhatnak az események.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.