Főoldal Filmek Shawn Levy egy Deadpool és Stranger Things crossover ötlettel viccelődött
Filmek

Shawn Levy egy Deadpool és Stranger Things crossover ötlettel viccelődött

Teljesen őrült felvetés, és valószínűleg soha nem készül el a crossover.

346
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Gőzünk sincs arról, hogyan működne a terv, de Shawn Levy elővett egy olyan ötletet, amivel a rajongók évekkel ezelőtt előálltak. A rendező Deadpool-Stranger Things crossover lehetőségéről már tárgyalt a Wade Wilsont alakító Ryan Reynolds-szal, sőt a Marvel Studios vezetőjével is volt egy diskurzusunk az ötletről, hogy egyesítsék a Marvel Moziverzum és a Stranger Things filmes univerzumát.

Tegnap este az Emmy-díjátadón a Stranger Things executive producere/rendezője a Varietynek adott interjújában a népszerű Netflix-sorozaton végzett munkájáról és egy “Stranger Things Cinematic Universe” kidolgozásának lehetőségéről beszélt.

Igen, kiépítjük a Stranger Things Cinematic Universe-t, és most, hogy Kevin Feige-gel töltöm az időmet, sokat tanulok arról, hogyan kell egy univerzumot menedzselni. Szóval ezeket a készségeket átveszem, és az STCU-ban alkalmazom.

Shawn Levy

Az “STCU” névre keresztelt univerzum jelenleg a címadó fő sorozatot, egy tervezett spinoff-sorozatot és egy színpadi játékot foglal magában, de úgy tűnik, Levy elgondolkodott már azon, hogy a dolgokat egy sokkal váratlanabb irányba terelje.

“Vicces módon Ryan [Reynolds] és én próbáltuk kitalálni, hogyan a fenébe tudnánk csinálni egy Deadpool-Stranger Things crossovert. Még nem vetettük el, terítéken van.

Benne van, hogy Levy csak viccel, de mivel a Marvel legnagyobb szájhőse hamarosan a Marvel Moziverzumban is megjelenik, ki mondta, hogy nem utazhat el az Indiana állambeli Hawkinsban? Ez persze valószínűleg soha nem fog megtörténni, de furcsább dolgok is megtörténtek már.

Időközben már kaptunk is egy gyors frissítést a rendezőtől, aki látszólag jót szórakozott a dolgon, és az egészet egy nagy viccnek szánta.

A Marvel Studios első R-kategóriás projektjéről eddig nagyon keveset árultak el, és Kevin Feige a The Hollywood Reporternek adott interjújában sem volt hajlandó jelentős részleteket megosztani róla – bár tett néhány érdekes megjegyzést az MCU korábbi trilógiáira.

Feige “megjegyezte, hogy a stúdió történelmileg nagyot lendít a harmadik részeken. “Hogyan tudjuk úgy emelni a tétet, ahogyan a Polgárháborúval, a Végtelen háborúval és a Ragnarökkel sikerült? Nagyon szórakoztató a Ryan Reynolds-féle világával megismerkedni.” Sok mindent nem tudtunk meg ebből, de nyilvánvalóvá vált, hogy a stúdió valami nagy dobásra készül. A Marvel Studios még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a Deadpool 3. részét.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?