Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Zachary Levi sárkánnyal küzd, miközben végig a Halálos iramban családjáról papol a Shazam! Az istenek haragja előzetesében
Előzetesek

[SDCC2022] Zachary Levi sárkánnyal küzd, miközben végig a Halálos iramban családjáról papol a Shazam! Az istenek haragja előzetesében

Végre bemutatták a Shazam 2. rész előzetesét.

305

Április végén a Las Vegas-i CinemaConon már láttunk egy előzetest zárt ajtók mögött, most pedig a Warner Bros. egy fantasztikus előzetessel ajándékozta meg a rajongókat a San Diego-i Comic-Con szombati napján. Néhány perccel korábban debütált a Shazam! Az istenek haragja trailere a neten.

A Warner Bros. panelje Zachary Levi főszereplésével készült Shazam! Az istenek haragja című film folytatását népszerűsítő vette kezdetét a legendás Hall H teremben. A színpadon jelen volt továbbá David F. Sandberg rendező, illetve a Shazam-család többi tagja is, valamint a Helen Mirren és Lucy Liu által alakított gonosztevőkről. Emellett izgalmas pillantást vethetünk a West Side Storyból kitörő Rachel Zeglerre is. A Shazam! Az istenek haragja folytatja a tinédzser Billy Batson történetét, aki a “SHAZAM!” varázsszót kimondva átváltozik felnőtt szuperhős alteregójává, Shazam-má.

Hangvételét tekintve pontosan az, amire számítottunk, és nincs ezzel semmi baj, hiszen már az első részen is jót szórakoztunk. Van benne egy óriási sárkány, rengeteg humor és remek látványvilág, miközben újra találkozhatunk a Shazam-családdal. És az megvan, hogy az előzetesben Shazam végig a Halálos irambanról beszél?

A Shazam! Az istenek haragja egy remek családbarát, fantasy blockbusternek ígérkezik. Billy Batson küzd az újonnan szerzett szuperhős státuszával, akire Atlas lányai vérszemet vetettek, szóval fel kell nőnie a feladathoz és bizonyítania kell. A tinédzser eddigi legnagyobb kihívásának ígérkezik ez az új kaland.

A visszatérő szereplők: Zachary Levi mint Shazam, Asher Angel mint Billy Batson, Jack Dylan Grazer mint Freddy Freeman, Adam Brody mint Freddy szuperhős, Ross Butler mint Eugene szuperhős, Meagan Good mint Darla szuperhős, D.J. Cotrona mint Pedro szuperhős, Grace Caroline Currey mint Mary Bromfield/Superhős Mary, Faithe Herman mint Darla Dudley, Ian Chen mint Eugene Choi, Jovan Armand mint Pedro Pena, Marta Milans mint Rosa Vasquez, Cooper Andrews mint Victor Vasquez és Djimon Hounsou mint Varázsló.

A Shazam! Az istenek haragja 2022. december 15-én kerül bemutatásra több országban is, míg Észak-Amerikában 2022. december 21-étől vetítik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?