Főoldal Filmek [SDCC2022] Megerősítették, hogy nem Adam Warlock lesz A galaxis őrzői vol. 3. főgonosza
Filmek

[SDCC2022] Megerősítették, hogy nem Adam Warlock lesz A galaxis őrzői vol. 3. főgonosza

A galaxis őrzői vol. 3. egyik pletykáját is megerősítették hétvégén.

594
A galaxis őrzői vol. 2.
Forrás: Marvel Studios

A galaxis őrzői vol. 2. egyik stáblistás jelenete után sokakban felmerült a kérdést, hogy a rejtett utalás azt jelenti-e, hogy a folytatásban Adam Warlock lesz a főgonosz. Ha esetleg nem lenne meg a jelenet, akkor Ayesha papnő egy keltető mellett szövögeti a bosszút a Galaxis Őrzői ellen, amiért meglopták. A forgatásról kiszivárgott képek már utaltak rá, hogy egy sokkal félelmetesebb ellenfelet kapnak az Őrzők, amit hétvégén megerősítettek.

Miután James Gunnnal rendező és Chukwudi Iwujit együtt dolgozott az HBO Max Peacemaker – Békeharcos című sorozaton, Iwujit bevállalt egy szerepet a Marvelnél is. Jó ideig mindketten hallgattak a szerepről, hogy kit fog játszani a színész. Több pletyka is keringett a világhálón, hogy az Ezüst Utazót fogja alakítani, de akkor még nem akarták kommentálni. Most végre tudjuk, hogy kit alakít a színész.

Az idei San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios nagy Hall H paneljén leleplezték, hogy Chukwudi Iwuji valójában a gonosz High Evolutionary-t fogja alakítani a készülő filmben. A színész ráadásul teljes jelmezben jelent meg a panelen.

A képregényekben a High Evolutionary egy tudós volt, aki életét a genetikai manipulációnak szentelte, és érdeklődése a tudomány iránt annyira elvakította, hogy megalkotott magának egy “kifejlődött” emberfeletti formát magának, s célja ezzel az volt, hogy állatokon és embereken végzett kísérletei révén megteremtse a tökéletes emberi evolúciót. Nagy hatással volt Adam Warlockra is, akit Will Poulter fog alakítani A galaxis őrzői 3. részében, megajándékozva őt a Lélekkövön és a “Warlock” névvel.

A galaxis őrzői vol. 3 2023. május 23-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.