Főoldal Filmek [SDCC2022] Megerősítették, hogy a M.O.D.O.K. és Bill Murray szerepet kap A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban
Filmek

[SDCC2022] Megerősítették, hogy a M.O.D.O.K. és Bill Murray szerepet kap A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban

Két pletykát is megerősítettek a folytatással kapcsolatban.

477
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Sok pletyka kering a Marvel Studios negyedik fázisú projektjei körül, és ezekből most többet is megerősítettek hétvégén a nagy San Diego-i Comic-Con szombati napján. A Marvel Studios 2019 után visszatért a Hall H terembe, és a panel során több nagy bejelentést tett. A Marvel Moziverzum 5-6. fázisa volt terítéken főként, de néhány pletykára is pont került.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel kapcsolatban két fontos dolgot is megerősítettek. Az egyik az, hogy Bill Murray valóban szerepet kap a folytatásban, bár a legendás színész már korábban, januárban egy interjú során elszólta magát, s gyakorlatilag megerősítette szerepét. De a stúdió csak most jelentette be.

A másik fontos bejelentés, amely arról szólt, hogy a franchise harmadik része végre bevezetné M.O.D.O.K. -ot a Marvel Moziverzumba. A nagy csavar az, hogy őt valójában Corey Stoll alakítaná, aki A Hangya első részében Fullánkot játszotta. A Marvel Studios a San Diego-i Comic-Conon nem erősítette meg, hogy Stoll alakítja majd a klasszikus gonosztevőt, mindössze a csarnokban levetített felvételekből tudjuk, hogy a gonosztevő szerepelni fog a filmben. A filmben mellesleg egy másik rettegett gonosztevő, Kang, a hódító is feltűnik, aki az első hivatalos poszteren már megmutatta magát a Loki 1. évada utá

A filmsorozat harmadik részéről keveset beszéltek, a cselekmény részleteit erősen titkolják, de azt már lehetett tudni, hogy a film forgatása tavaly november végén befejeződött. A film a 2015-ös A Hangya és a 2018-as A Hangya és a Darázs folytatása, valamint a Marvel Moziverzum 31. filmje lesz.

A harmadik részt ismét Peyton Reed rendezte, a forgatókönyvön Jeff Loveness dolgozott, a főszerepekben pedig az előző két rész címszereplője Paul Ruddot Scott Langként és Evangeline Lillyt Hope van Dyne-ként tér vissza, továbbá Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton és Jonathan Majors is feltűnik majd a filmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.