Főoldal Filmek [SDCC2022] Kevin Feige állítása szerint nem a Russo testvérek rendezik a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk filmeket
Filmek

[SDCC2022] Kevin Feige állítása szerint nem a Russo testvérek rendezik a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk filmeket

A rendezőket még nem jelentették be a két új Bosszúállók-filmhez.

360
Kevin Feige

Szokás szerint a Marvel Studios ellopta a show-t a San Diego-i Comic-Con Hall H termében, amikor bejelentették a Marvel Moziverzum 5-6. fázisát, de Kevin Feige bejelentései között szerepelt még a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk produkciók is.

A Marvel Studios két új Bosszúállók-filmet jelentett be a San Diego-i Comic-Conon, de azt nem árulták el, hogy ki veszi át a Kang-dinasztia és a Titkos háborúk rendezői székét. Sokakban felmerült, hogy talán a Russo testvérek visszatérnek, amiről már amúgy is rengeteg pletykát olvashattunk az elmúlt időben.

Bár mindkét film 2025-ben kerül a mozikba, sem az írókról, sem a rendezőkről nem esett szó, vagyis ezeket az információkat egy későbbi időpontra tartogatják. Mondanom sem kell, hogy amint megláttuk a “Titkos háborúk” szót, csak összenéztünk, és arra gondoltunk, hogy ez lehet a Joe és Anthony Russo nagy pillanata, mivel a Bosszúállók: Végjáték rendezői már elárulták, rajongnak ezért a történetért a Marvel kockásain.

Elvégre Russóék többször is beszéltek arról, hogy ez lenne álmaik projektje, de a Deadlinenak adott interjú során a Marvel Studios elnöke megerősíteni látszott, hogy a rendezőpáros egyelőre nem tér vissza az MCU-hoz.

Nem kapcsolódnak a projekthe. Nagyon egyenesek voltak ezzel kapcsolatban. Szeretjük őket, ők is szeretnek minket. Szeretnénk találni valamit, amit együtt csinálhatunk, ez nem ez.

Kevin Feige

Meglepő állítás, de a szaklap megjegyzi, hogy a Marvel Studios és a Russo testvérek között nem folytak tárgyalások ezekről az új Bosszúállók-filmekről. Természetesen láttunk már arra is példát, hogy valamit tagadtak, s a dolgok végül valóban úgy sültek el, ahogy azt szerettük volna. A Russo fivérek jelenleg több nagy projekten is dolgoznak, szóval idejük sem lenne most, hogy dolgozzanak a projektekne.

Arra a kérdésre, hogy miben fog különbözni tematikailag az 5. és 6. fázis az eddig látottaktól, Feige nem akart túl sokat elárulni a The Multiverse Saga kapcsán.

Az igazság az, hogy az összes történetünk egyszerre kapcsolódik egymáshoz, és remélhetőleg külön is áll. Még azt is csak most látjuk, hogy mi az egyes, kettes és hármas tematikája. Különböző ötleteink vannak, ahogy haladunk feléjük. De a konkrétumokat szeretjük, ha projektről projektre lepleződnek le.

Vad évek elébe nézünk, Feige-nek és csapatának nem lesz könnyű dolga, ahogy az MCU tovább bővül. Sok mindenről nem hallottunk a tegnap esti Comic-Con panelen, úgyhogy további nagy felfedezésekre számíthatunk a Disney+ Nap és a D23 során idén szeptemberben.

Bosszúállók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események