Főoldal Előzetesek [SDCC2022] Kaptunk egy rövid teaser előzetest A nemzet aranya-sorozathoz
Előzetesek

[SDCC2022] Kaptunk egy rövid teaser előzetest A nemzet aranya-sorozathoz

És még két karakter is visszatér a filmekből.

299

Az idei San Diego Comic-Con során kiderült, hogy Lisette Alexis játssza Jess Morales szerepét – egy találékony fiatal kincsvadászt, aki élete kalandjára indul, hogy többet megtudjon saját családja rejtélyes múltjáról, valamint megmentsen egy elveszett pánamerikai kincset. Emellett Harvey Keitel újra eljátssza Peter Sadusky szerepét az eredeti filmekből, Justin Bartha mellett, aki a rajongók kedvenceként, Riley Poole-ként tér vissza.

Az új teaser előzetesben egy titokzatos doboz látható még titokzatosabb jelekkel, ami már önmagában elég ahhoz, hogy felkeltse az ifjú kalandor érdeklődését, de mégis, nem lenne a sorozat hű a filmekhez intrikák és összeesküvések nélkül. Természetesen előkerül egy kincses térkép is, ami Tenochtitlánt ábrázolja – egy ősi városállamot, amelyet feltehetően 1325 körül építettek az aztékok. Később ez lett Mexikóváros helyszíne, miután Hernán Cortés Mexikó meghódítása során a földdel tette egyenlővé Tenochtitlánt. A hódításának dátuma szerepel egy post-it cetlin: 1519 és 1524 között.

Cortés híres arról, hogy a hódítás során éppen ezt a térképet készítette, és állítólag egy bennszülött térkép alapján készült, amely a lakosok saját elképzelését tükrözi a mára elveszett városról. A térkép közepén látható nagy építmény a szertartási körzet, amely két tornyot – Tlaloc és Huitzilopochtli ikerszentélyét – ábrázolja. A tornyok állítólag a Nagy Templom fölött a felkelő nap sugaraival lehettek összefüggésben.

A Disney még tavaly rendelte meg A nemzet aranya című sorozat 10 epizódos sorozatát. Jerry Bruckheimer, aki az eredeti filmek producere volt, úgy írta le a sorozatot, hogy “ugyanaz a koncepció, de fiatal szereplőgárdával”. Jó hír lehet viszont a rajongóknak, hogy a hírek szerint a franchise harmadik filmjén továbbra is dolgoznak Nicolas Cage főszereplésével.

A sorozat főszereplői Lisette Alexis mellett Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Jake Austin Walker, Lyndon Smith és Justin Bartha. A Rick Muirragui forgatókönyve alapján készülő tévésorozatot rendezte Mira Nair.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.