Főoldal Filmek [SDCC2022] James Gunn elárulta, miért nem mutatták be A galaxis őrzői vol. 3. előzetesét online
Filmek

[SDCC2022] James Gunn elárulta, miért nem mutatták be A galaxis őrzői vol. 3. előzetesét online

Nyomós oka van, amiért egy ideig még várnunk kell A galaxis őrzői vol. 3. előzetesére.

506
A galaxis őrzői vol. 2.
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios San Diego-i Comic-Con paneljén rengeteg új projektet jelentettek be, valamint a készülő projektekhez előzetest is láttunk. A panelt követően a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! és az Amazon: Ügyvéd előzetesét online is elérhetővé tették, sajnos azonban A galaxis őrzői vol. 3. trailerére várnunk kell.

James Gunn, A galaxis őrzői vol. 3. rendezője a rendezvény után elárulta, hogy miért nem került fel a San Diego-i Comic-Conon bemutatott trailer a videomegosztó portálokra. A közösségi oldalon többen foglalkoztak a témával, amikor a rendezőhöz is eljutott a kérdés, aki válaszolt a rajongókra. Kiderült, hogy a stúdióval közösen hozták meg a döntést.

A rajongói válaszban James Gunn elárulta, hogy szerette volna megosztani az előzetest a rajongókkal szerte a világon, minden felületen, de a vizuális effektek egy része még nincs olyan állapotban, hogy azt nyugodt szívvel megosszák minden rajongóval. Ezért inkább csak a legszerencsésebbekkel osztották meg a videót. És egyébként is, emlékezzünk csak az Amazon: Ügyvéd első kedvcsinálójára, amit félkész állapotban mutattak be, majd kikezdték a stúdiót a hibáért. Valószínűleg nem szerették volna elkövetni újfent azt a hibát. A rendező szava szerint azonban már nem kell sokat várnunk az előzetesre.

A cselekmény részleteit többnyire titokban tartják, de azt már megtudtuk, hogy Gamora nagy szerepet kap a filmben, és egy tavalyi jelentés szerint a Nebulával (Karen Gillan) való kapcsolata kerül a középpontba. Persze ez a Gamora az eredeti variánsa, aki nem ismeri az Őrzőket, ebből kiindulva pedig egy egészen más szituációba hozza a testvéreket és az Őrzőket a kialakult helyzet.

Saldana és Gillan mellett a visszatérő Pom Klementieff (Mantis), Dave Bautista (Drax), Chris Pratt (Űrlord), Sean Gunn (Mordály/Kraglin), Vin Diesel (Groot), Sylvester Stallone (Stakar Ogord/Starhawk) és Will Poulter (Adam Warlock) is csatlakozik a filmhez. A hétvégén azt is megerősítették, hogy ki lesz a film valódi főgonsoza, az pedig nem Adam Warlock, ahogy azt sokan gondolták.

A galaxis őrzői vol. 3 2023. május 23-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.