Főoldal Filmek [SDCC2022] Gyakorlatilag megerősítették, hogy nincs további terv Zack Snyder univerzumával, nem készül hozzá újabb film
Filmek

[SDCC2022] Gyakorlatilag megerősítették, hogy nincs további terv Zack Snyder univerzumával, nem készül hozzá újabb film

Ennyi volt a SnyderVerse néven elhíresült univerzumnak.

348
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A DCEU jövője és folytonossága már egy ideje a levegőben lóg. Sokan megörültek, amikor a Warner Bros. hosszas huzavona után tavaly bemutatta a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatot, hogy talán szeretett rendezőjük visszatér a jövőben más projektekkel is, esetleg elkészülnek Az Igazság Ligája folytatásai. Úgy tűnik azonban, hogy a DC filmes univerzuma teljesen új irányt vesz.

Jim Lee, a DC kreatív igazgatója megerősítette, hogy a vállalat nem tervezi a Zack Snyder által létrehozott filmes univerzumot folytatni, amit a rajongók csak SnyderVerse néven ismernek. A San Diego-i Comic-Conon Jim Lee, a DC kiadó és kreatív igazgatója elmondta, hogy a vállalat nem fogja folytatni azt a történetet, amit láttunk Az Igazság Ligájában.

A #ReleaseTheSnyderCut mozgalomról több érdekes cikket is olvasni lehetett a napokban, miszerint több hamis fiókkal kampányoltak a rendezői vágás mellett, illetve újabb részletek derültek ki Snyder és a Warner Bros. közötti viszályról. Bár eddig sem volt sok remény a folytatásra, a nagy port kavart cikkek után erre még inkább kevés az esély. Ezt most Jim Lee is megerősítette, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája az úgynevezett SnyderVerse végét jelenti.

Tudjátok, az a csodálatos, hogy két évet töltöttünk elzárva – és most itt vagyunk, újra egy kongresszuson, ünnepeljük a művészetet, jól érezzük magunkat… Én a fejlesztés alatt álló projekteken dolgozom. És így azt hiszem, a Snyder Cut Zack víziójának megvalósulása volt, és egy igazán kielégítően elmesélt történet, de nem tervezünk további munkát azon az anyagon.

Szóval, örömmel segítettem a munkát, és elég jó volt látni, hogy az anyag valóban kikerült, mert én már évekkel ezelőtt megcsináltam, és valójában azt hittem, hogy már törölték, de a raktárban tartották.

Jim Lee

Tekintettel arra a drámára, ami Zack Snyder, Az Igazság Ligája sztárjai és a Warner Bros. között kialakult a pótforgatások miatt, nem meglepő, hogy a DC nem akar további filmekre építkezni ebben az univerzumban. Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy a Snyder DC-filmjei által elindított összefüggő történetek elmesélését feladták volna – a hamarosan megjelenő Shazam! Fury of the Gods, az Aquaman és az elveszett királyság és a Flash is ugyanabban az univerzumban játszódik.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...