Főoldal Filmek [SDCC2022] Bemutatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első poszterét, amin Kang és Cassie is feltűnik szuperhős szerelésben
Filmek

[SDCC2022] Bemutatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első poszterét, amin Kang és Cassie is feltűnik szuperhős szerelésben

Megerősítést kapott, hogy Kang lesz a szupergonosz a filmben.

517
A Hangya és a Darázs

A Marvel Studios magyar idő szerint ma hajnalban lépett színpadra a San Diego-i Comic-Con szombati napján. Az eseményen több fontos bejelentést is tettek, és rögtön azzal indítottak, hogy kaptunk egy új posztert A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatáshoz. A posztert Andy Park, a stúdió vizuális fejlesztési és koncepciótervező igazgatója tette közzé közösségi oldalán.

Még 2020-ban derült ki, hogy a Lovecraft Country sztárja, Jonathan Majors kapta meg Kang, a hódító szerepét A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben. Bár a Marvel szűkszavúan nyilatkozott arról, hogy mekkora szerepet kap a filmben, Majors már debütált az ikonikus gonosztevő szerepében a Disney+ tavaly bemutatott sorozatában, a Lokiban, ahol kiderült, hogy ő lesz a főellenség. A készülő filmhez azonban úgy tűnik, a színész a karakter képregényhűbb megjelenését fogja viselni.

A Marvel művész Andy Park egy friss posztban mutatta be azt a plakátot, amelyet a Marvel Studios számára illusztrált. Konkrétan Jonathan Majors látható rajta Kang, a hódító szerepében a várva várt folytatásban. A bejegyzésében megemlíti, hogy ez az első kép a filmről, és magukról a főszereplőkről. Megtisztelve érzi magát, hogy együtt dolgozhatott Peyton Reed rendezővel, Paul Rudd, Evangeline Lilly és első alkalommal Kathryn Newton és Jonathan Majors színészekkel. Előbbi Cassie szerepében lesz látható, utóbbi pedig Kangként.

A filmsorozat harmadik részéről keveset beszéltek, a cselekmény részleteit erősen titkolják, de azt már lehetett tudni, hogy a film forgatása tavaly november végén befejeződött. A film a 2015-ös A Hangya és a 2018-as A Hangya és a Darázs folytatása, valamint a Marvel Moziverzum 31. filmje lesz.

A harmadik részt ismét Peyton Reed rendezte, a forgatókönyvön Jeff Loveness dolgozott, a főszerepekben pedig az előző két rész címszereplője Paul Ruddot Scott Langként és Evangeline Lillyt Hope van Dyne-ként tér vissza, továbbá Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton és Jonathan Majors is feltűnik majd a filmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.