The Witcher

[SDCC2019] Végre bemutatták a The Witcher-sorozat előzetesét

Ahogy arra számítani lehetett, a San Diego-i Comic-Conon bemutatták a Netflix The Witcher-sorozatának első előzetesét.

Ahogy arra számítani lehetett, a San Diego-i Comic-Conon bemutatták a Netflix The Witcher-sorozatának első előzetesét.

A rajongók legnagyobb bánatára lehet, hogy Henry Cavill nem ölti magára többet Superman jelmezét, de a jelek szerint a színész nem vette rossz néven a Warner Bros. bizonytalanságát, hiszen legutóbb a Mission: Impossible – Utóhatásban kapott szerepet, a jövőben pedig a videojátékok egyik leghíresebb adaptációjában látjuk méghozzá főszereplőként.

A Netflix egyik várva várt sorozata a The Witcher, amihez az elmúlt héten már kaptunk egy kis felvezetőt, de az igazi attrakcióra csak ma került sor, amikor is a Comic-Conon leleplezték nekünk a The Witcher trailerét, ami egyszerűen berobbant. A videó alapján a szerepe passzol Cavill stílusához, a színész feltalálta magát a démonvadász szerepében.

A lengyel Andrzej Sapkowski író fantasy regényei olyan szörnyvadászokra fókuszálnak, akiket csak Witchereknek hívnak, és akik fiatalkorukban különböző természetfeletti képességekre tesznek szert. Az egyik ilyen főszereplőt Riviai Geraltnak hívnak, egy magányos Witcher, aki elsősorban azért küzd, hogy megtalálja helyét abban a különös világban, ahol olykor az emberek még a szörnyektől is rosszabbak.

A 8 epizódból álló, első évad forgatókönyvét Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy) írónő készíti majd, aki írói feladata mellett vezető produceri teendőket és a showrunner feladatát is ellátja majd. A rendezői székbe pedig a House of Cards, illetve a Trónok harcának direktorát, Alik Sakharov-ot ültetik négy rész erejéig, majd kettő-kettő részt Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Fear the Walking Dead) és Charlotte Brändström (Outland, Counterpart) forgatna. Pontos információk nincsenek arról, hogy mikor mutatják be a The Witcher sorozatot, de 2020-ig biztosan nem tűzik képernyőre.

Total
5
Shares
Previous Article
AZ: Második fejezet

Megérkezett az AZ: Második fejezet legújabb előzetese

Next Article

[SDCC 2019] Hivatalosan két Halloween folytatást is bejelentettek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!