Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

[SDCC2019] Végre bemutatták a The Witcher-sorozat előzetesét

Ahogy arra számítani lehetett, a San Diego-i Comic-Conon bemutatták a Netflix The Witcher-sorozatának első előzetesét.

A rajongók legnagyobb bánatára lehet, hogy Henry Cavill nem ölti magára többet Superman jelmezét, de a jelek szerint a színész nem vette rossz néven a Warner Bros. bizonytalanságát, hiszen legutóbb a Mission: Impossible – Utóhatásban kapott szerepet, a jövőben pedig a videojátékok egyik leghíresebb adaptációjában látjuk méghozzá főszereplőként.

A Netflix egyik várva várt sorozata a The Witcher, amihez az elmúlt héten már kaptunk egy kis felvezetőt, de az igazi attrakcióra csak ma került sor, amikor is a Comic-Conon leleplezték nekünk a The Witcher trailerét, ami egyszerűen berobbant. A videó alapján a szerepe passzol Cavill stílusához, a színész feltalálta magát a démonvadász szerepében.

A lengyel Andrzej Sapkowski író fantasy regényei olyan szörnyvadászokra fókuszálnak, akiket csak Witchereknek hívnak, és akik fiatalkorukban különböző természetfeletti képességekre tesznek szert. Az egyik ilyen főszereplőt Riviai Geraltnak hívnak, egy magányos Witcher, aki elsősorban azért küzd, hogy megtalálja helyét abban a különös világban, ahol olykor az emberek még a szörnyektől is rosszabbak.

A 8 epizódból álló, első évad forgatókönyvét Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders, Umbrella Academy) írónő készíti majd, aki írói feladata mellett vezető produceri teendőket és a showrunner feladatát is ellátja majd. A rendezői székbe pedig a House of Cards, illetve a Trónok harcának direktorát, Alik Sakharov-ot ültetik négy rész erejéig, majd kettő-kettő részt Alex Garcia Lopez (Luke Cage, Fear the Walking Dead) és Charlotte Brändström (Outland, Counterpart) forgatna. Pontos információk nincsenek arról, hogy mikor mutatják be a The Witcher sorozatot, de 2020-ig biztosan nem tűzik képernyőre.

Még több a témában...

Ilyen lesz Daniel Brühl Zemo Báró karaktere a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill megosztott egy képet paripájáról a The Witcher-sorozatból

Kévés Bence Mihály

Az 50 legjobb sorozat Netflix-en

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább