Wide Screen
Image default
Sorozatok

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Folytatódik az HBO nagysikerű sorozata.

Tavaly ért véget a Trónok harca, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy minden idők egyik legnagyobb hatású televíziós sorozata, nem véletlen tehát, hogy az HBO azóta is keresi, hogy melyik széria vehetné át ezt a hatalmas örökséget. A George R. R. Martin regényfolyama alapján készült sorozat testvérprodukciója 2022 előtt biztosan nem debütál, és a Westworld fölött is egyre inkább gyülekeznek a viharfelhők. Az Úr sötét anyagai tavaly érkezett a csatorna kínálatába (a gyártás a BBC-vel koprodukcióban történt), és nagy sikert aratott a nézők körében (bár a kritikai fogadtatás igencsak vegyes volt), nem is meglepő, hogy a csatorna rögtön berendelte a folytatást. A járványhelyzet miatt azonban nyolc új epizód helyett csak hetet láthatunk majd, ám így is örömteli, hogy a készítők nagyjából tudták tartani magukat az eredeti tervhez, legalábbis ami a bemutatót illeti.

A Comic Con virtuális rendezvényén most közzétették a második évad előzetesét, amely nem sokat árul el a hamarosan megjelenő új világgal kapcsolatban, viszont feltűnik a mindig kiváló Phoebe Waller-Bridge, aki a Fleabag után ismét együtt játszhat Andrew Scott-tal. A szereplőgárda már eddig is impozáns volt, feltűnt többek között Ruth Wilson, Dafne Keen és James McAvoy is.

A második évad november 4-én debütál az HBO platformjain, az alábbiakban pedig megtekinthető a trailer.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat