21 Bridges

[SDCC 2019] Bemutatták Chadwick Boseman legújabb filmjének, a 21 Bridges előzetesét

A Russo testvérek producerként térnek vissza, a legújabb filmjük a 21 Bridges előzetesét pedig a San Diego-i Comic-Conon leplezték le.

A Russo testvérek producerként térnek vissza, a legújabb filmjük a 21 Bridges előzetesét pedig a San Diego-i Comic-Conon leplezték le.

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjáték után sem pihennek, igaz ezúttal nem a rendezői székben teszik próbára magukat, hanem producerként térnek vissza a 21 Bridges alkotás élén, miután a rendezői teendőket ezúttal Brian Kirk rendezőre bízták, a forgatókönyvet pedig Adam Mervis és Matthew Michael szállították. A San Diego-i Comic-Conon debütált impozánsra sikerült előzetes után már csak azért is megéri megnézni a filmet a mozikban, mert a detektív főszerepében a Marvel Moziverzum Fekete Párduc sztárját, Chadwick Boseman-t látjuk.

A Chadwick Boseman nevével fémjelzett 21 Bridges film főszereplője egy new yorki detektív lesz, aki világszerte rendőrgyilkosokat dug rács mögé, miközben egy összeesküvésbe is belekeveredik a Manhattan-i nyomozás közben. Hogy elkapják a gyilkosokat, a rendőrség lezárja Manhattan szigetére vezető 21 hidat, miközben a főhősünknek még azzal is meg kell birkóznia, hogy ki barát és ki ellenség az ügy felgöngyölítése alatt.

A 21 Bridges szeptember 27-én debütál az amerikai mozikban.

Total
16
Shares
Previous Article

Befutottak a Wolfenstein:Youngblood első pontszámai

Next Article

Megérkezett a Wolfenstein Youngblood!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!