Wide Screen
Image default
Előzetesek

[SDCC 2019] Bemutatták Chadwick Boseman legújabb filmjének, a 21 Bridges előzetesét

A Russo testvérek producerként térnek vissza, a legújabb filmjük a 21 Bridges előzetesét pedig a San Diego-i Comic-Conon leplezték le.

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjáték után sem pihennek, igaz ezúttal nem a rendezői székben teszik próbára magukat, hanem producerként térnek vissza a 21 Bridges alkotás élén, miután a rendezői teendőket ezúttal Brian Kirk rendezőre bízták, a forgatókönyvet pedig Adam Mervis és Matthew Michael szállították. A San Diego-i Comic-Conon debütált impozánsra sikerült előzetes után már csak azért is megéri megnézni a filmet a mozikban, mert a detektív főszerepében a Marvel Moziverzum Fekete Párduc sztárját, Chadwick Boseman-t látjuk.

A Chadwick Boseman nevével fémjelzett 21 Bridges film főszereplője egy new yorki detektív lesz, aki világszerte rendőrgyilkosokat dug rács mögé, miközben egy összeesküvésbe is belekeveredik a Manhattan-i nyomozás közben. Hogy elkapják a gyilkosokat, a rendőrség lezárja Manhattan szigetére vezető 21 hidat, miközben a főhősünknek még azzal is meg kell birkóznia, hogy ki barát és ki ellenség az ügy felgöngyölítése alatt.

A 21 Bridges szeptember 27-én debütál az amerikai mozikban.

Még több a témában...

Joe Russo megerősítette a Bosszúállók: Végjáték hosszát

Kévés Bence Mihály

Marvel kapitány kihagyja a Bosszúállók: Végtelen háborút

Kévés Bence Mihály

Márciusra elkészülhetnek a Bosszúállók 4. munkáival

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább