x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Scott Lang és Kang, a Hódító összecsapását láthatjuk A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetesében

Szédítően látványos előzetest kapott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia.

  • Publishedjanuár 10, 2023

Végre bemutatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia új előzetesét, és teljesen hihetetlen, ahogy Scott Lang felveszi a harcot Kanggal, a Hódítóval. Sőt, az előzetesből kiderült, hogy a Kvantumbirodalom királya Kang, valamint a rajongók legnagyobb örömére néhány másodpercre M.O.D.O.K.-ot is láthatjuk a videóban.

A Marvel Studios miatt a harmadik negyedig kellett végigülnünk az észak-amerikai egyetemi amerikaifutball-bajnokságot, amikor Georgia főlényes kiütötte TCU-t, hogy végre láthassuk A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb előzetesét. De megérte fennmaradni, mert az új trailer egyszerűen észvesztő lett! Félelmetes, ahogy Scott Lang (Paul Rudd) felveszi a harcot Kanggal a Hódítóval (Jonathan Majors).

Az új előzetes sokkal borzalmasabb hangvételű, mint a kezdeti teaser, hiszen a Lang/Pym család hamarosan rájön, hogy Kang, a Hódító érkezése mekkora fenyegetést jelent a multiverzumra nézve. Úgy tűnik azonban, hogy Scott, legalábbis kezdetben, hajlandó adni egy esélyt a gonosztevőnek, különösen miután megígéri, hogy visszaadja neki a Cassie-vel (Kathryn Newton) a pittyenés során elvesztett időt.

Bár ennek a döntésnek a következményei valószínűleg a történet nagy részét meghatározzák majd, az új trailer látszólag megerősíti, hogy főhőseink szubatomi méretűre zsugorodnak, hiszen a film túlnyomó része a Kvantumbirodalomban fog játszódni. Ráadásul, ha jól figyelnek, még M.O.D.O.K.-t is kiszúrhatják az előzetesben, aki rettentően hasonlít A Hangya egyik korábbi jelöltjére, akiről már pletykálják, hogy a gonosztevőt keltheti életre a filmben.

A Marvel Moziverzum ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia országos bemutatója 2023. február 16.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.