Scott Derrickson

Scott Derrickson a Blumhouse-nak rendez horrort

A Doctor Strange első részének rendezője Black Phone címmel rendez horrort.

A Blumhouse korunk egyik legizgalmasabb stúdiója, mely a 2010-es évek eleje óta támogat többségében izgalmas horrorfilmeket. Egyik legújabb projektjük a Black Phone című film lesz, melyet a Doctor Strange első epizódját is rendező Scott Derrickson fogja dirigálni. A direktor egyébként az előbb említett Marvel-filmen kívül többségében horrorokat rendezett, olyan címek említhetőek meg a neve mellett, mint a Távozz tőlem, Sátán!, a Sinister, az Amikor megállt a Föld, a Hellraiser: A pokol démonjai vagy az Ördögűzés Emily Rose üdvéért.

A Black Phone Stephen King fiának, Joe Hill-nek egy azonos című novelláján alapszik, a címben megjelenő telefon pedig egy olyan készülékre utal, mely éjszakánként furcsa hangokat hallat. Hamar kiderül, hogy a halottakkal való kapcsolattartás valósul meg a készüléken keresztül.

Ráadásul már a film szereposztásának egy része is ismert. Fontos szerepet kap majd Mason Thames (For All Mankind) és Madeline McGraw (többek között Toy Story 4) is. Scott Derrickson rendező producerként is fel lesz majd tüntetve a stáblistán, az alapmű szerzője, Joe Hill pedig executive producerként fogja felügyelni a munkálatokat.

A Blumhouse-nak nem ez egyetlen izgalmas projektje jelenleg. A láthatatlan ember sztárja, Elisabeth Moss a Mrs. March című, jövő évben megjelenő regényt fogják adaptálni a stúdió számára.

Egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet majd a forgatás, így a premierdátumra még csak tippelni sem tudunk egyik projekt esetében sem.

Total
19
Shares
Previous Article
Első Rend

Az Első Rend eredetéről is olvashatunk az új Star Wars könyvben

Next Article

Brutalitással lehet hírnevet szerezni az Assassin’s Creed Valhalla főhőse szerint

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!