Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone

Schwarzenegger trollkodott egy sort Stallonéval a Rambo V – Utolsó vér bemutatója után

Schwarzenegger azzal viccelődött, hogy egy új kést vesz Sylvester Stallonénak, amennyiben a Rambo V – Utolsó vér sikeres lesz a mozikban.

Schwarzenegger azzal viccelődött, hogy egy új kést vesz Sylvester Stallonénak, amennyiben a Rambo V – Utolsó vér sikeres lesz a mozikban.

A lassan kiöregedő Sylvester Stallone egyszerűen nem képes lemondani akciófilm státuszáról, hiszen közel egy évtized kihagyás után csütörtökön visszatért Rambo szerepében a mozikban. Ennek apropóján a volt kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger egy a közösségi oldalára feltöltött videóban fejezte ki jókívánságait színésztársának, és sok sikert kívánt az ötödik résznek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az osztrák tölgy azon viccelődött a videóban, hogy látta Stallone által aláírt kést egy árverésen, majd az osztrák előránt egy csaknem kétszer akkora kést, amelyen az ő aláírása szerepel.

De ez nem kés! Ez a kés! Ezt használtuk a Ragadozó forgatásakor. Ez egy kicsit nagyobb, mint a tiéd, de ne aggódj!

A Twitter-oldalára feltöltött videó utalás a Krokodil Dundee ikonikus jelenetére, melyben a főhős előránt egy hatalmas pengét, hogy azzal ijessze el a késes támadóit. A videó végén aztán komolyra fordította a szót, és sok szerencsét kívánt a Rambo sikeréhez, ami az előzetes felmérések alapján a franchise legjobb hétvégéjét húzhatja most be.

Sok szerencsét Rambohoz a hétvégén! Imádom, és amennyiben szakítani fog, akkor veszek neked egy új kést az ünnepléshez.

A poént Stallone is vette, aki röviddel a trollkodás után visszavágott Arninak, miszerint az ő kése még így is sokkal élesebb.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Sylvester Stallone”]Nagyon szépen köszönöm, nagyember. Nagyszerű barát és sztár vagy, de az én késem mindig élesebb lesz a tiédnél![/penci_blockquote]

A Rambo V – Utolsó vér már mozikban, hamarosan hozzuk kritikánkat a filmről, mely alighanem John Rambo utolsó küldetése volt.

Total
1
Shares
Previous Article

Új tartalmakkal bővül a Code Vein demója

Next Article
Rey Star Wars

A márciusban kiszivárgott Star Wars: Skywalker kora poszter valódi volt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!