Wide Screen
Image default
Filmek

Schwarzenegger trollkodott egy sort Stallonéval a Rambo V – Utolsó vér bemutatója után

Schwarzenegger azzal viccelődött, hogy egy új kést vesz Sylvester Stallonénak, amennyiben a Rambo V – Utolsó vér sikeres lesz a mozikban.

A lassan kiöregedő Sylvester Stallone egyszerűen nem képes lemondani akciófilm státuszáról, hiszen közel egy évtized kihagyás után csütörtökön visszatért Rambo szerepében a mozikban. Ennek apropóján a volt kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger egy a közösségi oldalára feltöltött videóban fejezte ki jókívánságait színésztársának, és sok sikert kívánt az ötödik résznek.

Az osztrák tölgy azon viccelődött a videóban, hogy látta Stallone által aláírt kést egy árverésen, majd az osztrák előránt egy csaknem kétszer akkora kést, amelyen az ő aláírása szerepel.

De ez nem kés! Ez a kés! Ezt használtuk a Ragadozó forgatásakor. Ez egy kicsit nagyobb, mint a tiéd, de ne aggódj!

A Twitter-oldalára feltöltött videó utalás a Krokodil Dundee ikonikus jelenetére, melyben a főhős előránt egy hatalmas pengét, hogy azzal ijessze el a késes támadóit. A videó végén aztán komolyra fordította a szót, és sok szerencsét kívánt a Rambo sikeréhez, ami az előzetes felmérések alapján a franchise legjobb hétvégéjét húzhatja most be.

Sok szerencsét Rambohoz a hétvégén! Imádom, és amennyiben szakítani fog, akkor veszek neked egy új kést az ünnepléshez.

A poént Stallone is vette, aki röviddel a trollkodás után visszavágott Arninak, miszerint az ő kése még így is sokkal élesebb.

Nagyon szépen köszönöm, nagyember. Nagyszerű barát és sztár vagy, de az én késem mindig élesebb lesz a tiédnél!

Sylvester Stallone

A Rambo V – Utolsó vér már mozikban, hamarosan hozzuk kritikánkat a filmről, mely alighanem John Rambo utolsó küldetése volt.

Még több a témában...

Bemutatták a Terminátor: Sötét végzet első teaser poszterét

Kévés Bence Mihály

A Terminator 6. figyelmen kívül hagyja a Genisys történetét

Kévés Bence Mihály

Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább