Főoldal Előzetesek [SBLVI] A Moon Knight új előzetesében az egyiptomi Khonshu isten kísérti a főhőst
Előzetesek

[SBLVI] A Moon Knight új előzetesében az egyiptomi Khonshu isten kísérti a főhőst

Az új tévészpot mellé jár egy új poszter is Oscar Isaac karakteréről.

183

A Super Bowl alatt a Marvel Studios az este alatt már bemutatott egy nagy előzetest a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmhez, most pedig a március végén érkező Disney+ sorozathoz kaptunk új ízelítőt. Igaz, nem egy nagy előzetest villantott a stúdió, mindössze egy 30 másodperces kis videóban mutatja be a Holdlovagot.

Szukits

Nem egy hosszú előzetest kaptunk, de panaszra így sem lehet okunk, ugyanis a videóban még többet látunk a címszereplőről, Marc Spector útját mutatja be, miközben felfedezi, hogy ki is ő valójában, és úgy tűnik, hogy a Marvel Moziverzum hamarosan egy félelmetes új igazságosztót kap a Holdlovag személyében – erre utalt hétvégén Kevin Feige is. Az akciódús és brutális előzetesben feltűnik a főhős jellegzetes sarló alakú fegyvere is, eközben pedig az egyiptomi Khonshu kísérti, megszállja.

A Holdlovag eredete szerint az egykori tengerészgyalogos a Bushman nevű zsoldosvezér jobbkeze volt, akivel Egyiptom és Szudán határában portyáztak. Mikor Spector rájött, hogy a rossz oldalon áll, fellázadt Bushman ellen, aki ezért a férfit a sivatag közepén hagyta, hogy a hőség végezzen vele. Spectornak az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

A Marvel Studios várva várt sorozatában Oscar Isaac (X-Men: ApokalipszisStar Wars: Az ébredő Erő) játssza a címszerepet, akit kezdetben egy ajándékbolt alkalmazottjaként ismerünk meg Steven Grant néven, és akit hirtelen ájulások és egy másik élet emlékei gyötörnek. Amikor végül kiderül, hogy disszociatív identitászavarban szenved, és kénytelen egy testet megosztani a vagány zsoldossal, Marc Spectorral, egy epikus küldetésen találja magát. Először is ki kell igazodnia a kettős identitászavarán, miközben egy halálos rejtélybe keveredik Egyiptom hatalmas istenei között.

A mellékszereplők között szerepel a 4x Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke (KiképzésFekete telefon) Arthur Harrow szerepében és May Calamawy (RamyA hosszú út hazafelé) egy egyelőre rejtélyt övezi karakter szerepében.

Moon Knight első részét március 30-án tűzik majd képernyőre a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.