Főoldal Filmek Salma Hayek megerősítette, hogy több Marvel-filmre szerződött, nem az Örökkévalók volt az első és utolsó
Filmek

Salma Hayek megerősítette, hogy több Marvel-filmre szerződött, nem az Örökkévalók volt az első és utolsó

Salma Hayek tényleg egy örökkévaló lesz a szerződése alapján.

611
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A héten mutatták be a Marvel megosztóra sikerült új produkcióját, ami rengeteg kérdést felvetett a jövővel kapcsolatban. Az egyik fejtörést például az Örökkévalók sztárja, Salma Hayek kijelentése okozza, amiben megerősítette, hogy több filmre szóló szerződést írt alá a Marvel Studios-szal, de a filmben történtek alapján mindez mit jelent a folytatásra nézve, a jövő zenéje.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Marvel Studios rendszerint több filmre szóló szerződést köt a színészekkel, de az, hogy Salma Hayek visszatér Aiak szerepében, mindenképpen meglepetés. Hogy miért? Mint azt mostanra már valószínűleg sokan tudják, a Deviánsok vezetője, Kro megöli a karaktert a filmben, szóval egyelőre kérdéses, mindez mit jelent a folytatásra nézve. Talán egy előzményt kaptunk? Vagy spinoff?

Minap Hayek megerősítése, hogy feltehetően nem csak egyszeri szerepet tölt be a Marvel Moziverzumban, és a kijelentés két szempontból is érdekes lehet. Először is, ez egy erős utalás lehet arra nézve, hogy az MCU múltját fürkészve és a történelemben betöltött szerepük miatt ismét találkozhatunk majd az Örökkévalókkal. Egy másik elgondolás szerint Aiak újjászületik; ha Arishemnél vannak az emlékei, akkor új testben visszatérhet (alternatívaként valaki másnak az emlékei kerülhetnek a szintetikus testbe). Mert ugye a filmből megtudtuk, hogy az Örökkévalók lényegében nem mások, mint robotok, akiket az Égiek teremtettek évezredekkel ezelőtt.

De azt sem zárhatjuk ki, hogy a Marvel Studios nem hozza vissza Hayeket, és az MCU folyamatos bővülése miatt már megszokottá vált, hogy többéves szerződésekkel keresik meg a színészeket, de ez még nem garancia arra, hogy egynél több projektben látjuk őket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.