Főoldal Sorozatok Sacha Baron Cohen egy ördögi karakter bőrébe bújhat a Vasszív-sorozatban
Sorozatok

Sacha Baron Cohen egy ördögi karakter bőrébe bújhat a Vasszív-sorozatban

A pletykák szerint Mephisto hamarosan csatlakozik az MCU-hoz.

357
Sacha Baron Cohen

A Twitteren “MyTimeToShineHello” néven ismert megbízható kiszivárogtató szerint Sacha Baron Cohen csatlakozott a Disney+ készülő Vasszív című sorozatának szereplőgárdájához. A színész állítólag egy olyan karaktert fog életre kelteni, akiről többször pletykáltak már az elmúlt években, de eddig még nem kapott szerepet maga az ördög.

Ha igazak a hírek a Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika sztárja nem mást kelt majd életre, mint Mephistót. A hírek szerint a karakter az, aki Dormammu helyett a Csuklyásnak (Anthony Ramos alakítja) adja meg az erejét.

A Marvel-legendák, Stan Lee és John Buscema által megalkotott Mephisto 1968 decemberében megjelent The Silver Surfer #3-ban mutatkozott be. A karaktert a Faust-legenda Mefisztó démona ihlette, és gyakran úgy ábrázolják, mint az Ördög Marvel-féle változatát. Korábban Peter Fonda és Ciaran Hinds színészek játszották.

A számos díjjal kitüntetett Sacha Baron Cohen leginkább olyan komikus karaktereiről vált ismertté, mint például Ali G, Borat Sagdiyev, Brüno Gehard és Aladeen admirális tábornok. Emellett elismerést kapott Abbie Hoffman politikai aktivista szerepéért is, akit Aaron Sorkin A chicagói 7-ek tárgyalása című drámájában alakított.

A Vasszív Riri Williams, egy briliáns MIT-s diákot mutat be, aki a legfejlettebb páncélzatot készíti el Tony Stark, azaz Vasember által viselt páncél óta. Dominique Thorne a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben debütál Riri szerepében, ami idén novemberben kerül a mozikba.

Chinaka Hodge a sorozat vezető írója, míg Sam Bailey és Angela Barnes a rendezői feladatokat látja el. Hodge emellett Ryan Coogler, Zinzi Coogler, Sev Ohanian, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Zoie Nagelhout és Kevin Feige mellett a projekt executive producere is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.