x
Filmek

Ryan Reynolds megkezdte a felkészülést a Deadpool 3. forgatására

A felkészítő edzés elkezdődött a Deadpool 3. részére.

Ryan Reynolds megkezdte a felkészülést a Deadpool 3. forgatására
  • Publishedaugusztus 4, 2022

Don Saladino, Ryan Reynolds és számos más MCU-színész edzője az Instagramon elárulta, hogy Reynolds megkezdte felkészülését a Deadpool 3 forgatására. A Ryan Reynolds által alakított Wade Wilson a közeljövőben (ezúttal a Marvel Moziverzumban) a Deadpool 3. részével tér vissza a filmvászonra. Ideje volt már, mert Rhett Reese és Paul Wernick egy ideje már dolgozott a forgatókönyvön, és a rendezőt is megtalálták Shawn Levy személyében.

Ezek ellenére a Marvel legnagyobb szájhősét nem jelentették be a San Diego-i Comic-Conon július végén, de talán okkal. Értesüléseink szerint a nagy bejelentésre a D23 Expón kerül majd sor szeptember elején Anaheimben. Most viszont Don Saladino tréner – aki Ryan Reynoldsszal dolgozott együtt a Deadpool és a Deadpool 2 részeken, és olyanokat is edzett, mint Sebastian Stan és Scarlett Johansson – az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen Reynoldsot készíti fel a Deadpool 3. forgatására. Képaláírásnak pedig egy piros pontot egy kardok emojit tett, ami egyértemű utalás Wade Wilsonra.

Az edző az Esquire 2021-es számában beszélt Reynold mentalitásáról, amikor a fitneszről volt szó: “Több mint egy évtizede dolgozom Ryannel. […] Minden filmre, amire készült, én készítettem fel. Ő egy hihetetlen emberi lény. Nagyon tehetséges, sportos és alázatos.”

Elmondta továbbá, hogy a színész minden egyes akciószereppel, amit elvállalt, igyekezett javítani a fizikumán: “Ryan most töltötte be a 44. életévét, és azt hiszem, a fizikuma és a felépítése most talán a legjobb, amit valaha [láttam]. […] A Deadpoolban felülmúlta a Zöld Lámpást. A Deadpool 2-ben felülmúlta Deadpoolt”.

Reynolds felkészülése miatt a közeljövőben várhatóan kapunk egy hivatalos bejelentést is, hogy mikortól forog a várva várt harmadik rész. A Marvel Studios már megerősítette, hogy szeptember 10-én ott előadást tart, ahol minden bizonnyal azt is bejelentik majd, mikor fogják bemutatni a Deadpool 3. részét a mozikban.

Deadpool
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.