Főoldal Filmek Ryan Reynolds egy rövid időre visszavonul a színészkedéstől
Filmek

Ryan Reynolds egy rövid időre visszavonul a színészkedéstől

A visszavonulásról beszélt a színész.

372
Ryan Reynolds

A Deadpool franchise legnagyobb sztárja visszavonul, még ha csak egy rövid időre is teszi azt. Ryan Reynolds közösségi felületén jelentette be hétvégén, hogy egy kis szünetet tart a színészkedésben, miután befejezte a munkát új filmje, a Spirited forgatásán. Joggal tehetik fel a kérdést a Marvel rajongói, hogy és akkor most mi lesz a Deadpool 3. résszel?

Reynolds egy Instagram-posztban mondott köszönetet színésztársainak, köztük Octavia Spencernek és Will Ferrellnek, valamint a Spirited stábjának. Reynolds hozzátette azt is, hogy ez egy “tökéletes alkalom, hogy egy kis szabadságra menjek a filmezéstől”. Egyelőre nem világos, hogy a színész mennyi ideig tervez szünetet tartani a szakmájától, de olykor még a szuperhősöknek is kijár egy kis kikapcsolódás. Az elmúlt hónapokban meglehetősen zsúfolt volt Reynolds, az idei évben két nagy filmben is feltűnt, novemberben pedig érkezik a Netflix valaha volt legnagyobb költségvetésű produkciója is, a Különösen veszélyes bűnözők.

És ahogy hétvégén megtudtuk, már a következő film forgatásával is végzett a színész hétvégén. Az Apple TV+ finanszírozásában készült a Karácsonyi ének című munkáján alapuló Spirited decemberben kerül bemutatásra az Apple saját streamingszolgáltatóján. A film munkálatai még 2019-ben elkezdődtek, de a koronavírus-járvány miatt a forgatás egészen eddig elhúzódott.

A kommenteket olvasva kiszúrhatjuk Reynolds feleségének a nevét is, ugyanis Blake Lively azzal viccelődött, hogy Michael Caine csinálta ezt először, utalva Caine bejelentésére, miszerint visszavonul a színészkedéstől (amit később a képviselői cáfoltak). Most az ő példáját követve Reynolds is szeretné élvezni picit az életet, s többet együtt lenni a családjával és szeretteivel.

Ez a rövid kis szabadság egyben azt is jelentheti, hogy Reynolds kipörgetett minden nagyobb projektet, nem maradt egyetlen nagyobb projektje sem a tarsolyában. Egyet kivéve! Bár úgy tudjuk, hogy a Marvel Studios már dolgozik a következő Deadpool-filmen, a jelek szerint Reynolds egyhamar nem fog beöltözni a vörös ruhába.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A TheVR csapata bejelentette a Deadpool & Wolverine hivatalos magyar címét

A TheVR-os srácok ma reggel bejelentették, milyen magyar címmel érkezik Deadpool és...

Deadpool & Rozsomák
BREAKINGElőzetesek

Őrületes lett a Deadpool és Rozsomák előzetese, amit úgy vártunk, mint a Messiást

Deadpool kapta a legtöbb szerepet az előzetesben, de a végén Rozsomák is...