Ryan Reynolds

Ryan Reynolds egy rövid időre visszavonul a színészkedéstől

A visszavonulásról beszélt a színész.

A Deadpool franchise legnagyobb sztárja visszavonul, még ha csak egy rövid időre is teszi azt. Ryan Reynolds közösségi felületén jelentette be hétvégén, hogy egy kis szünetet tart a színészkedésben, miután befejezte a munkát új filmje, a Spirited forgatásán. Joggal tehetik fel a kérdést a Marvel rajongói, hogy és akkor most mi lesz a Deadpool 3. résszel?

Reynolds egy Instagram-posztban mondott köszönetet színésztársainak, köztük Octavia Spencernek és Will Ferrellnek, valamint a Spirited stábjának. Reynolds hozzátette azt is, hogy ez egy “tökéletes alkalom, hogy egy kis szabadságra menjek a filmezéstől”. Egyelőre nem világos, hogy a színész mennyi ideig tervez szünetet tartani a szakmájától, de olykor még a szuperhősöknek is kijár egy kis kikapcsolódás. Az elmúlt hónapokban meglehetősen zsúfolt volt Reynolds, az idei évben két nagy filmben is feltűnt, novemberben pedig érkezik a Netflix valaha volt legnagyobb költségvetésű produkciója is, a Különösen veszélyes bűnözők.

És ahogy hétvégén megtudtuk, már a következő film forgatásával is végzett a színész hétvégén. Az Apple TV+ finanszírozásában készült a Karácsonyi ének című munkáján alapuló Spirited decemberben kerül bemutatásra az Apple saját streamingszolgáltatóján. A film munkálatai még 2019-ben elkezdődtek, de a koronavírus-járvány miatt a forgatás egészen eddig elhúzódott.

A kommenteket olvasva kiszúrhatjuk Reynolds feleségének a nevét is, ugyanis Blake Lively azzal viccelődött, hogy Michael Caine csinálta ezt először, utalva Caine bejelentésére, miszerint visszavonul a színészkedéstől (amit később a képviselői cáfoltak). Most az ő példáját követve Reynolds is szeretné élvezni picit az életet, s többet együtt lenni a családjával és szeretteivel.

Ez a rövid kis szabadság egyben azt is jelentheti, hogy Reynolds kipörgetett minden nagyobb projektet, nem maradt egyetlen nagyobb projektje sem a tarsolyában. Egyet kivéve! Bár úgy tudjuk, hogy a Marvel Studios már dolgozik a következő Deadpool-filmen, a jelek szerint Reynolds egyhamar nem fog beöltözni a vörös ruhába.

Total
10
Shares
Previous Article
J.K. Simmons Gordon

J.K. Simmons hivatalosan visszatér James Gordon szerepében az HBO Max Batgirl c. filmjében

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige elárulta az okát, hogy miért kell késleltetni a Marvel Moziverzum 4. fázis bemutatóit

Related Posts